Sport

Toni Petrea a prins aripi după victoria clară cu FC Argeș: ”Vrem să arătăm la fel de bine la Craiova, să luăm toate punctele”

FCSB s-a impus fără probleme în meciul cu FC Argeș, iar această victorie îl face pe antrenorul Toni Petrea să fie încrezător înaintea duelului cu Universitatea Craiova.
02.05.2022 | 23:50
Toni Petrea a prins aripi dupa victoria clara cu FC Arges Vrem sa aratam la fel de bine la Craiova sa luam toate punctele
FCSB s-a impus fără probleme în meciul cu FC Argeș, iar această victorie îl face pe antrenorul Toni Petrea să fie încrezător înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au învins cu un categoric 4-0 formația pregătită de Andrei Prepeliță și au revenit la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Victoria cu FC Argeș îi dă mare încredere lui Toni Petrea

După victoria din meciul cu FC Argeș, Toni Petrea s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi și este încrezător că echipa poate repeta evoluția bună și în partida din deplasare cu Universitatea Craiova, din etapa viitoare a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că au de ce să fie supărați, Florinel Coman a avut o contribuție majoră la acel gol. Își dorește și el să marcheze. Nu a reușit astăzi, dar evoluția lui a fost foarte bună. Ne-am propus să câștigăm astăzi, 1-0, 2-0, trebuia să câștigăm. Mă bucură că am marcat mai multe.

Toate semnalele trase în această săptămână s-au văzut. Au înțeles și au avut o evoluție foarte bună. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Meciul de la Craiova va fi important. E o partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă, a câștigat pe linie în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Sper să arătăm la fel de bine, iar evoluția noastră să fie la fel de bună. Nu putem să prevedem ce se va întâmpla acolo. Cert e că suntem două echipe ofensive, cărora le place să joace, să construiasă, să își creeze ocazii de poartă.

Totul va conta în lupta pentru titlu. Pentru publicul neutru e o luptă frumoasă, deschisă, cum nu a mai fost în ultima perioadă. Avem tinerețea de partea noastră, valoarea jucătorilor, încercăm să ajungem la un fel de maturitate prin care să putem cuceri titlu”, a declarat Petrea.

ADVERTISEMENT

Panduru mizează pe FCSB

Cel mai bun jucător al întâlnirii de pe Arena Națională a fost Darius Olaru, care la finalul jocului le-a promis suporterilor că anul viitor va fi unul și mai bun pentru FCSB și speră ca fanii să se poată bucura cât mai curând de câștigarea titlului.

Fostul internațional Basarab Panduru a făcut o analiză a situației din campionat și este de părere că FCSB joacă cel mai bun fotbal în prezent dintre toate candidatele la titlu, iar pe Darius Olaru îl consideră cel mai în formă fotbalist din România.

ADVERTISEMENT

În etapa a 8-a a play-off-ului, FCSB va juca în deplasare cu Universitatea Craiova și are nevoie de victorie pentru a rămâne în lupta la titlu. Întâlnirea este programată duminică, 8 mai, de la ora 19:30.

În cazul în care FCSB va câștiga pe terenul Universității Craiova, FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB va merge la Buzău pentru a juca derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,05 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT