Sport

U Craiova a câștigat Cupa României, dar nu a convins: ”E un an ratat”

După ce au ratat titlul în Liga 1, U Craiova a reușit să câștige cu greu Cupa României și își salvează astfel sezonul.
23.05.2021 | 11:14
U Craiova a castigat Cupa Romaniei dar nu a convins E un an ratat
După ce au ratat titlul în Liga 1, U Craiova a reușit să câștige cu greu Cupa României și își salvează astfel sezonul. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii au învins Astra Giurgiu după prelungiri și vor evolua în sezonul viitor în nou înființara competițiue europeană Conference League.

După ce au primit trofeul, oltenii au mers cu el la galerie şi i-au lăsat pe fani să îl ridice deasupra capului, acesta fiind primul meci important din România cu spectatori după mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru pune tunurile pe U Craiova după ce a luat Cupa României

Deși se pare că U Craiova și-a salvat acest sezon odată cu obținerea Cupei României, fostul internațional Basarab Panduru nu este de aceeași părere și crede că este un sezon ratat pentru olteni, iar acest trofeu ar putea să-i păcălească.

”Cred că în viața asta trebuie să ai mare noroc. Indiferent de cât de slab eşti, dacă găsești unul mai slab decât tine e posibil să câștigi o cupă.

ADVERTISEMENT

Oltenii au reușit să câştige dintr-o mare greșeală a unui tânăr portar, care apărase bine până atunci, dar care a calculat greşit la golul lui Screciu”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Panduru, critici dure pentru ”juveți”

Fostul internațional consideră că trupa lui Marinos Ouzounidis trebuia să facă mult mai multe lucruri bune în acest sezon, mai ales că a intrat în play-off-ul din Liga 1 cu doar două puncte de recuperat față de CFR Cluj șli FCSB.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să găseşti unul mai slab decât tine. Cupa asta te păcăleşte! Ai suferit mult şi erai aproape de nişte penalty-uri pe care nu ştii dacă le câştigai. Cred că e un an ratat!

Te așteptai la mai mult pentru că ai intrat în play-off la două puncte de primul loc. Dar termini în genunchi. Cupa asta face multă lume să uite realitatea. Meciurile sunt slabe!”, a încheiat Basaran Panduru.

ADVERTISEMENT

Oltenii, capi de serie în Conference League

FANATIK a aflat că patronul Mihai Rotaru le-a promis jucătorilor Craiovei o primă specială pentru câștigarea trofeului. E vorba de o sumă uriașă, de 10.000 de euro, ceea ce cu siguranță a fost o motivație în plus pentru elevii lui Marinos Ouzounidis.

Dan Nistor a fost cel mai bun om al oltenilor, cu două pase decisive şi un gol de generic, în urma unui şut de la 25 de metri. Cu toate acestea, antrenorul Marinos Ouzounidis nu este pe deplin satifsfăcut de mijlocaşul său, despre care spune că trebuie să înveţe să se controleze în anumite momente.

U Craiova este a doua reprezentantă a României în UEFA Europa Conference League (ECL), unde va evolua în turul 2 preliminar. Oltenii au un coeficient slab (6,000 puncte), însă au şanse foarte mari să fie în urna capilor de serie la tragerea la sorţi de pe 16 iunie 2021.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Academica Clinceni: 1,30 este cota pentru „total goluri U Craiova: peste 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT