Sport

Un atacant de 24 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren în timpul unui antrenament

Un atacant columbian în vârstă de 24 de ani care evolua în Bolivia a murit în timpul unui antrenament, după ce s-a prăbușit din senin pe gazon.
23.03.2024 | 22:05
Un atacant de 24 de ani a murit dupa ce sa prabusit pe teren in timpul unui antrenament
Un atacant columbian în vârstă de 24 de ani care evolua în Bolivia a murit în timpul unui antrenament, după ce s-a prăbușit din senin pe gazon. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fotbalistul Guillermo Beltran, legitimat la echipa CD Real Santa Cruz, din prima ligă boliviană, s-a plâns de amețeli și greață înainte de a se prăbuși și a muri din cauza unei insuficiențe cardiace.

Atacant columbian, mort la antrenament

Vestea morții atacantului columbian a fost dată chiar de clubul unde juca. Personalul medical al formației din Bolivia a încercat cu disperare să-l resusciteze pe jucătorul prăbușit pe gazon în timpul antrenamentului de vineri, 22 martie.

ADVERTISEMENT

După ce eforturile n-au dat niciun rezultat, s-a chemat de urgență o ambulanță care să-l ducă rapid la o unitate medicală. Conform The Sun, Beltran a murit în timp ce era transportat la spital.

”Astăzi (n.r. – sâmbătă, 23 martie), la ora 19:30, ne luăm rămas bun de la iubitul nostru jucător Guillermo Denis Beltran, la sediul clubului Real Santa Cruz. Îi invităm cordial pe toți suporterii să ni se alăture pentru un ultim rămas bun de la jucătorul nostru.

ADVERTISEMENT

Beltran a lăsat o amprentă de neșters în inimile noastre și în istoria clubului nostru. Vă mulțumim anticipat pentru prezența și pentru manifestările de afecțiune în aceste momente dificile pentru noi toți”, a fost mesajul grupării CD Real Santa Cruz.

”Se antrena ca de obicei și s-a prăbușit brusc. Au încercat să îl resusciteze, dar a murit în timp ce era transferat la o clinică”, a declarat Adolfo Soria Galvarro, directorul clubului bolivian despre tragicul incident.

ADVERTISEMENT

A murit înainte să ajungă să joace în România

La finalul lunii februarie, Federația de ciclism din regiunea Murcia a anunțat că tânărul rutier Juan Pujalte Martinez (18 ani) a murit după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se pregătea în apropierea orașului Escombreras din regiunea Cartagena.

În urmă cu mai bine de o lună, chiar de Valentine’s Day, atacantul mexican Diego ”El Puma” Chavez a decedat la 28 de ani în urma unui accident de mașină. El a pierdut controlul automobilului și a intrat într-un stâlp.

ADVERTISEMENT

În ianuarie, Shawn Barber, fost campion mondial la săritura cu prăjina, a murit la doar 29 de ani. Atletul canadian a încetat din viață în urma unor complicații medicale, iar mesajele de adio au curs pe rețelele de socializare.

În ultima zi a anului trecut, Pedro Banga, internațional de juniori angolez care urma să joace pentru Știința Miroslava în Liga 3, a murit la vârsta de doar 20 de ani după ce a făcut infarct în timpul unui meci cu prietenii.

ADVERTISEMENT