Sport

Un fost golgheter al lui Dinamo îi vede pe „câini” mulți ani în Liga 2: „Vor reveni foarte, foarte greu!”. Exclusiv

Ionel Ganea, fostul golgheter al lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre șansele lui Dinamo de a promova în Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul viitor.
10.06.2022 | 12:13
Un fost golgheter al lui Dinamo ii vede pe caini multi ani in Liga 2 Vor reveni foarte foarte greu Exclusiv
Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani în Casa Pariurilor Liga 2. Sursă foto: Profimedia Images
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a declarat în FANATIK înaintea barajului dintre Dinamo și Universivitatea Cluj că „alb-roșii” nu au cum să retrogradeze în Liga 2, iar rezultatul l-a surprins complet.

Ionel Ganea îi preconizează un viitor negru lui Dinamo: „A venit Apocalipsa! Întrebați-i pe bagabonții ăia trei mai bine!”

Ionel Ganea consideră că Dinamo se va afunda și mai mult în mocirlă și îi atacă din nou pe liderii DDB și PCH„A venit Apocalipsa! Dinamo va reveni foarte greu în Liga 1! E o situația foarte, foarte grea. Întrebați-i pe bagabonții ăia trei mai bine!”.

ADVERTISEMENT

„Ganezul” nu l-a iertat nici pe Mihai Eșanu, care a îngropat-o pe Dinamo în cele două meciuri cu Universitatea Cluj: „Întrebați-l și pe Eșanu. Vă explică el!”.

Fostul atacant al lui Dinamo nu credea că va trăi vreodată aceste momente, însă după meciul tur s-a resemnat cu gândul retrogradării: „Eu nu am crezut că se poate întâmpla așa ceva. Înainte de meciul de la Cluj nici măcar nu îmi imaginam așa ceva. La 2-0 nu credeam că se mai poate salva Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea nu ar accepta o ofertă de la Dinamo: „Nimic, nimic! Mulțumesc”

Dacă Viorel Moldovan ar fi de acord să o preia pe Dinamo, Ionel Ganea nu ar accepta o revenire în Ștefan cel Mare pe nicio poziție: „Eu să vin să îi ajut? Nimic, nimic. Mulțumesc! Nici antrenor, nici director sportiv”.

Ionel Ganea l-a atacat dur pe Dusan Uhrin după meciul tur de la Cluj și consideră că a gestionat prost dubla manșă, însă ia în calcul și o altă ipoteză: „E posibil să fi dorit să retrogradeze. Dar cum poți să dovedești asta?Uhrin are cu singuranță o mare parte din vină. Nu cred că va mai rămâne vreun jucător dintre cei cu experiență. Nu știu dacă își mai pot reveni”.

ADVERTISEMENT

Singura speranță că Dinamo ar putea să iasă din acest colaps financiar este pentru Ganea fostul președinte al„câinilor”: „Sper doar că Nicolae Badea se va implica și va salva echipa. Atlfel, va fi foarte greu să rezolve problema financiară și nu îi văd deloc bine.

Cât timp politicul nu se va implica în fotbalul românesc, nu o să mai vedem nimic. Va fi din ce în ce mai greu”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate petnru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce a mai declarat Ionel Ganea despre Dusan Uhrin: „Ce baraj a pregătit? Avem unul la Făgăraș peste Olt”

Ionel Ganea i-a desființat pe toți cei din conducerea lui Dinamo după meciul de pe „Cluj Arena”: „Mai mult ca sigur va fi capăt de drum pentru Dinamo dacă retrogradează. Toate deciziile au fost proaste, cele luate de Zăvăleanu, de Mureșan. 

Nu știu ce a pregătit și Dusan Uhrin ăsta, eu nu înțeleg ce a pregătit. Normal că e și vina lui. El de vreo lună și ceva vorbea de baraj. Dar care baraj? Avem unul la Făgăraș, lângă casă, peste Olt. Poate pe ăsta îl pregătea”, a declarat fostul internațional pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: