Sport

Un fost mare fotbalist îi cere lui Chiricheș să se retragă de la națională: „Este liderul decăderii continue a României! Vlad dragă, lasă-te și lasă-ne! Nu ne mai chinui!”

Marcel Pușcaș a lansat un atac devastator la adresa lui Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale și îi cere retragerea după o nouă rușine cu Muntenegru.
15.06.2022 | 10:26
Un fost mare fotbalist ii cere lui Chiriches sa se retraga de la nationala Este liderul decaderii continue a Romaniei Vlad draga lasate si lasane Nu ne mai chinui
Vlad Chiricheș a comis 5 erori monumentale în meciurile cu Muntenegru și Bosnia. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, a făcut un nou meci dezastruos cu Muntenegru, iar Marcel Pușcaș îi cere să se retragă.

Marcel Pușcaș, discurs devastator la adresa lui Vlad Chiricheș: „I-a păcălit pe antrenorii români, pe impresari, cluburi și suporteri”

Marcel Pușcaș a lansat un atac extrem de acid la adresa lui Vlad Chiricheș pe pagina sa oficială de Facebook și consideră evoluțiile sale oglinda echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș este șocat de faptul că Vlad Chiricheș l-a depășit la numărul de selecții pe Costică Ștefănescu și l-a egalat pe Cornel Dinu: „Păreri de suporter. România- Muntenegru 0-3. Fotbalul lui Chiricheș. Băiatul ăsta, “lider” și căpitan al naționalei a bifat azi a 75-a selecție. Peste Costică Ștefănescu dar egalul lui Cornel Dinu.

Vă dați seama că timp de 10 ani n-a avut contracandidat? Vă dați seama cum se poate păcăli fotbalul? I-a păcălit pe antrenorii români, pe impresari, cluburi și suporteri. Nu e prost! E chiar șmecher de șmecher”.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a îngropat naționala în meciurile în dubla cu Muntenegru și în meciul din Bosnia: „În această campanie NL a reușit în patru jocuri s- o comită de 5 ori. Azi doar la primele două goluri și era să dea și-un autogol. În 2016 îi spuneam lui Daum că nu e fundaș central pentru că e comisar-șef în acel post. Mi-a dat dreptate”.

Marcel Pușcaș îl desființează pe Vlad Chiricheș: „Face filaj și nu marcaj. E mereu în zonă, dar niciodată nu intervine”

Marcel Pușcaș a continuat acuzele la adresa căpitanului echipei naționale a României și l-a citat pe Cornel Dinu„Urmașii neamțului, Contra, Rădoi și Iordănescu jr au continuat să-l folosească pe post de fundaș in care, vorba lui C. Dinu, face filaj și nu marcaj. E mereu în zonă dar niciodată nu intervine.

ADVERTISEMENT

E mereu cu mâinile la spate în careu, indiferent de zonă, distanță și unghi vezi Doamne! pentru a nu comite vreun henț, uitând că brațele au și rol de menținere a echilibrului.
E penibil de-a dreptul. Nu dă cu capul în minge, neam”.

Datorită ezitărilor sale în privința lui Chiricheș, Marcel Pușcaș consideră că Edi Iordănescu ar putea plăti cu postul de selecționer: „Tânărul Edi Iordănescu nu l-a scos din lot, nu l-a scos nici din linia de fund, unde e pericol public și în consecință poate fi scos el din funcția de selecționer. Așa se întâmplă când evidența îți e străină, când ești fricos și când apleci urechea spre cine nu trebuie”.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș: „Acest păcălitor al fotbalului, pe nume Chiricheș, este chintesența echipei naționale în ultimii 1o ani”

Fostul mare jucător al Stelei l-a făcut în continuare cu ou și cu oțet pe Chiricheș: „Mă refer la acest păcălitor al fotbalului, pe nume Chiricheș, pentru că el este chintesența echipei naționale în ultimii 10 ani. El este liderul decăderii continue a echipei României. Ceilalți jucători sunt doar o consecință.

Chiricheș este un model de, așa nu. 75 de selecții înseamnă mult. Pentru el și mai ales pentru noi. Pentru fotbalul românesc nu mai zic. Vlad dragă, lasă-te și lasă-ne! Nu ne mai chinui!”, a scris Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT