Sport

Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder 3-0 în turul 2 al Conference League. Oltenii se califică fără emoții

Partida Universitatea Craiova - Vllaznia Shkoder s-a disputat joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în manșa secundă a turului 2 preliminar al Conference League.
28.07.2022 | 09:47
Universitatea Craiova  Vllaznia Shkoder 30 in turul 2 al Conference League Oltenii se califica fara emotii
Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 din Conference League
ADVERTISEMENT
28-07-2022
17:31

Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder 3-0 (A. Mateiu 58, R. Silva 61, V. Găman 80)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Final de meci! Universitatea Craiova a dominată de la început până la final meciul cu Vllaznia, iar victoria a fost mereu la îndemâna oltenilor, care au reușit toate cele trei goluri în a doua parte a meciului. În turul 3, oltenii se vor duela cu Zorya Lugansk.

Min. 80: GOOOOL Craiova! Valerică Găman înscrie după un nou corner al oltenilor.

Min. 70: Roguljic șutează bine, însă șutul său este din nou respins de Zogovic.

Min. 68: Căpățînă trimite un șut de la distanță, însă portarul albanezilor respinge în corner.

Min. 61: GOOOOL Craiova! Același Raul Silva trimite cu capul spre poartă, dar de această dată reușește să înscrie.

Min. 60: Ocazie mare pentru Craiova! Raul Silva trimite cu capul periculos, dar Zogovic respinge în corner

Min 58: GOOOOOL Craiova! Alexandru Mateiu înscrie cu un șut superb, fără speranțe pentru Zogovic.

Final de repriză: Universitatea Craiova termină la egalitate prima parte a meciului cu Vllaznia, oltenii dominând copios partida și având câteva ocazii bune, însă portarul Zogovic a fost atent de fiecare dată.

Min. 27: Dublă ocazie pentru Craiova! Koljic șutează de la distanță, dar portarul respinge, mingea ajunge la Gustavo, care șutează, dar Zogovic reușește să respingă încă o dată.

Min. 20: Paul Papp îl lansează perfect pe Andrei Ivan, însă atacantul oltenilor ratează.

Min. 10: Gustavo trimite un șut de la distanță, însă portarul respinge mingea din nou în corner.

Min. 2: Elvir Koljic trimite un șut spre poartă, dar portarul adversarilor respinge în corner

Min. 1: A început meciul Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder. În tur, în Albania, cele două au terminat la egalitate, scor 1-1

28-07-2022
16:11

Echipele de start la U Craiova - Vllaznia

U Craiova: Lazar – Căpăţînă, Papp, Raul Silva, Bancu – Creţu, Mateiu – Gustavo, Baiaram, Ivan – Koljic. Rezerve: L. Popescu, Rusu – Câmpanu, Găman, Markovic, Martic, Roguljic, Sala, Screciu, Vătăjelu, Vlădoiu. Antrenor: Laszlo Balint.

Vllaznia: Zogovic – Gurishta, Juric, Bulatovic, Hakaj – Boshnjaku, Jonuzi, Marku – Hoxhaj, Kaina, Coba. Rezerve: Qarri – Alivoda, Aralica, Heric, Kruja, Latifi, Paloka, Shehi, Smajli, Vulaj. Antrenor: M. Josa.

Meciul Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder are loc joi, 28 iulie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul manșei secunde a turului 2 preliminar din Conference League. Prima manșă, disputată în Albania, s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce studenții din Bănie reușiseră să deschidă scorul în finalul primei reprize din penalty.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder, manșa secundă din turul 2 preliminar al Conference League

Confruntarea Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder se desfășoară joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League.

ADVERTISEMENT

După două sezoane în care au ieșit rușinos de la primele meciuri europene, scoși de anonimii de la Lokomotiva Tbilisi și Laci, oltenii vor să spargă blestemul și să avanseze în turul 3 preliminar.

Motiv pentru care conducerea Craiovei a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci, pentru a susține echipa și a o ajuta să depășească momentul critic. „Alb-albaștrii” au făcut numai egaluri în meciuri oficiale de la venirea pe bancă a antrenorului Laszlo Balint, iar patronul echipei, Mihai Rotaru, deja este iritat de lipsa victoriilor.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder

Partida Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder se joacă joi, 28 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Conference League. Ea va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane pe două posturi: Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

Și la Craiova, ca la București, ziua de joi, 28 iulie, anunță importante schimbări din punct de vedere atmosferic. Vor fi în jur de 33-34 grade, dar va fi o zi cu un ridicat risc de precipitații sub forma ploilor torențiale sau a furtunilor, care ar putea perturba serios buna desfășurare a jocului sau chiar disputarea acestuia. Arbitrul este cehul Ondrej Berka, în vârstâ de 33 de ani.

ADVERTISEMENT

Noii veniți nu figurează pe lista UEFA a craiovenilor

Antrenorul Laszlo Balint nu are probleme de lot pentru returul cu Vllaznia Shkoder. Poate folosi cel mai bun „unsprezece”, așa cum îl vede el a fi cel mai potrivit, posibil cu revenirea fundașului portughez Silva în centrul apărării, lăsat la odihnă în campionat, la Cluj.

Faptul că brazilianul Gustavo nu a mai plecat este un mare câștig pentru echipă, el fiind printre cei mai în formă jucători la acest moment. Bineînțeles, nu intră în discuție aici Nistor și Vână, jucători excluși din lot de antrenorul Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

La Craiova, au mai sosit doi jucători în această săptămână, internaționalul român Sergiu Hanca de Cracovia și brazilianul Rivaldinho, care a mai jucat în România la Dinamo și la Farul, după care a plecat tot în Polonia și acum a revenit, semnând cu echipa din Bănie. Însă niciunul dintre ei nu va putea ajuta echipa joi, ei urmând a intra pe lista UEFA dacă oltenii merg mai departe abia din turul 3 preliminar.

Echipele probabile la Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Silva, Bancu – Mateiu, Screciu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Koljic. Antrenor: Laszlo Balint
  • Vllaznia Shkoder: Zogovici – Gurișta, Jurici, Bulatovici, Hakaj – Jonuzi, Boșnjaku, Marku – Hoxhaj, Kaina, Coba. Antrenor: Mirel Josa

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Vllaznia Shkoder

Deși Univeritatea Craiova nu a venit deloc cu o victorie lejeră din Albania, ci doar cu o remiză, bookmakerii practic desființează echipa oaspete la cotele pe care le-au acordat.

Oltenii sunt superfavoriți să tranșeze cu lejeritate partida, primind o cotă incredibil de mică, de 1,25. Dacă ar exploda bomba pe „Ion Oblemenco”, atunci cota la victorie a oaspeților ar atinge cifre astronomice – 12,50. iar un gol marcat este și el incredibil, adică 3,30.

Jucătorii lui Laszlo Balint trebuie însă în primul rând să depășească pragul psihologic al rezultatelor șocante din ultimii doi ani pentru a putea avea luciditatea de a ordona jocul spre direcția dorită, adică spre poarta oaspeților, marcând cât mai multe goluri. Un al treilea an cu eliminare prematură ar declanșa un adevărat tsunami în club și multe capete ar cădea.

ADVERTISEMENT