Fotbal intern

Veste proastă pentru Uhrin înainte de Poli Iași – Dinamo. Sezon încheiat pentru un „câine”

03.05.2021 | 15:12
Veste proasta pentru Uhrin inainte de Poli Iasi  Dinamo Sezon incheiat pentru un caine
ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin Jr. a pierdut încă un jucător înainte de meciul de la Iași, care va fi indisponibil până la finalul sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

După Ionuț Șerban și Joseph Akpala, Alexandru Răuță este ultimul jucător pe care cehul nu se mai poate baza în acest sezon, după accidentarea suferită la meciul cu Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Astfel, Vlad Achim are șanse mari să fie titular în deplasarea de la Poli Iași pe postul de închizător, mai ales că în partida cu Viitorul a făcut un meci bun.

Alexandru Răuță, ultima pierdere a lui Dinamo: „Are o accidentare mai serioasă”

Ce era mai rău s-a adeverit pentru Dinamo în cazul accidentării mijlocașului defensiv, Alexandru Răuță, care a fost schimbat în minutul 20 al partidei de la Ovidiu, cu Viitorul: „Are o accidentare mai serioasă”, spunea Dusan Uhrin la finalul meciului,

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 28 de ani a suferit o accidentare la mușchii aductori și nu se va antrena cel puțin în următoarele două săptămâni, așadat are șanse minime să mai evolueze în acest sezon.

Doctorul Liviu Bătineanu, alături de kinoterapeutul echipei și de către prepatorul fizic George Neagu vor încerca să îl recupereze cât mai repede pe jucător, care ar putea prinde cu puțin noroc câteva minute în partida din ultima etapă a playout-ului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță mai are un contract cu Dinamo

Alexandru Răuță ar putea juca la Dinamo și în sezonul viitorul din Casa Pariurilor Liga. Mijlocașul defensiv mai are contract cu alb-roșii până la 30 iunie 2022 și piteșteanul va continua în Ștefan cel Mare în cazul în care Dusan Uhrin îl va dori în continuare.

Piteșteanul a jucat nu mai puțin de 28 de meciuri în acest sezon, dintre care 25 în campionat și alte patru partide în Cupa României, adică peste 2000 de minute.

ADVERTISEMENT

Dinamo are ca variante principale de înlocuire pe Vlad Achim și Paul Anton. Pe același însă pot evolua și Geani Crețu și Janusz Gol, care a fost de asemenea titular în multe partide.

ADVERTISEMENT