Sport

Video. Louis Munteanu a sărbătorit în club golurile și victoria cu Rapid. ”Pentru dușmanii mei!”

Louis Munteanu a adus victoria Farului Constanța în meciul cu Rapid și a sărbătorit în club cele două goluri marcate în Giulești.
16.03.2024 | 11:07
Video Louis Munteanu a sarbatorit in club golurile si victoria cu Rapid Pentru dusmanii mei
Louis Munteanu a adus victoria Farului Constanța în meciul cu Rapid și a sărbătorit în club cele două goluri marcate în Giulești. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana en-titre s-a impus cu 2-1 pe terenul giuleștenilor, după ”dubla” atacantului de 21 de ani. În urma acestui succes, ”marinarii” au urcat pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga.

Victoria cu Rapid, sărbătorită de Louis Munteanu în club

După ce a adus victoria Farului în fața Rapidului, Louis Munteanu a mers să sărbătorească reușitele în club. Atacantul împrumutat de Gică Hagi de la Fiorentina s-a distrat de minune după ce a fost decisiv în Giulești.

ADVERTISEMENT

”Regele” le-a dat liber jucătorilor săi după acest succes uriaș, iar Munteanu a ales să petreacă în club alături de câțiva prieteni. Jucătorul ”marinarilor” a sărbătorit pe manele victoria cu Rapid.

Louis Munteanu a fost fără doar și poate cel mai bun jucător al „marinarilor”. Atacantul împrumutat la Constanța de Fiorentina a atacat perfect fiecare spațiu lăsat de fundașii Rapidului și a reușit o „dublă” de efect.

ADVERTISEMENT

Atacantul Farului a deschis în minutul 23 scorul cu o reluare spectaculoasă după o centrare perfectă a lui Dina Grameni și l-a învins pe Marian Aioani cu un șut din voleu, care l-a lăsat fără replică.

Fotbalistul dorit de Rapid a ieșit din nou la rampă în minutul 54, după o pasă magistrală a lui Cojocaru prin care a depășit toată apărarea giuleștenilor, iar Louis Munteanu a trimis în plasă elegant din preajma careului de 6 metri.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui Louis Munteanu pentru play-off

La finalul victoriei din Giulești, Louis Munteanu a dezvăluit că l-a tachinat cu mesaje toată săptămâna pe portarul Rapidului, Marian Aioani, în care i-a transmis că va marca. Atacantul Farul a anunțat și ce obiectiv personal are pentru finalul sezonului.

”Sunt fericit că am reușit să marchez. Chiar glumeam pe faza asta cu Marian (n.r. Aioani). Marian e ca fratele meu. I-am dat mesaje în fiecare zi: ‘Mariane, vezi că îți dau gol!’. Dacă te gândești la lucrurile acestea, vin. Probabil că i-am scăzut moralul.

ADVERTISEMENT

Asta ne-am propus. Să ajungem în cupele europene. Am avut posesie. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper ca și anul acesta să fiu golgheterul play-off-ului. Am făcut un meci bun. Au fost fani. Este mai bine cu fani. A fost atmosferă. Aici mereu e foarte frumos”, a declarat Munteanu.

Louis Munteanu, petrecere după victoria cu Rapid

ADVERTISEMENT