Sport

Vulturul Olimpia a zburat deasupra stadionului înainte de Lazio – CFR Cluj. Show în peluza italienilor. Video exclusiv

Cu puțin timp înainte de startul meciului Lazio - CFR Cluj, stadionul Olimpico din Roma a fost survolat de celebrul vultur Olimpia.
16.02.2023 | 22:31
Vulturul Olimpia a zburat deasupra stadionului inainte de Lazio  CFR Cluj Show in peluza italienilor Video exclusiv
Cu puțin timp înainte de startul meciului Lazio - CFR Cluj, stadionul Olimpico din Roma a fost survolat de celebrul vultur Olimpia. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana României încearcă să dea marea lovitură în capitala Italiei, în prima manșă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Champions League.

Stadionul Olimpico, survolat de vulturul Olimpia înainte de Lazio – CFR Cluj

Înainte de primul fluier al partidei Lazio – CFR Cluj, gazdele au pus în scenă spectacolul pe care îl fac la fiecare joc de pe Stadio Olimpico. Vulturului Olimpia, mascota formației romane, a fost eliberat și a zburat în interiorul arenei.

ADVERTISEMENT

Pasărea măiastră a zburat preț de un minut deasupra terenului de joc, înainte de a ateriza pe pista de atletism, în fața băncilor de rezerve. Omul care se ocupă cu dresajul a preluat-o în uralele fanilor prezenți la stadion.

După acest moment fantastic, a urmat un altul la fel de frumos. Nocturna de pe Stadio Olimpico s-a stins ca la un semn, iar la difuzoare a început să se audă imnul oficial al celor de la Lazio.

ADVERTISEMENT

Deși asistența este una redusă față de ceea ce se întâmplă de obicei pe arena din Roma, atmosfera a fost una de vis, spectatorii aprinzând lanternele telefoanelor. De asemenea, ultrașii de la Curva Laziale au cântat impresionant tot imnul.

Ce primă a promis Neluțu Varga pentru calificare

Italienii au luat o decizie bizară înaintea meciului dintre Lazio și CFR Cluj, prin care au încercat să îi șicaneze pe jucătorii campioanei României. Deși la Roma, la ora meciului, sunt 9 grade Celsius și cerul e temporar noros, aceștia au decis să ude minute bune gazonul cu o oră înaintea startului confruntării din Conference League.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, patronul Neluțu Varga le-a transmis jucătorilor prima pe care vor juca împotriva trupei lui Maurizio Sarri. Este vorba despre o primă cumulată de 200.000 de euro, pentru jucători și pentru staff. Există o condiție pentru ca Petrescu și ai săi să o acceseze.

”Dubla” manșă cu Lazio din play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League are o miză financiară importantă pentru CFR Cluj, deoarece o calificare ar aduce o sumă frumoasă de bani în conturile clubului.

ADVERTISEMENT

În ciuda parcursului bun în Conference League și a sumei importante care va intra în conturile clubului, CFR Cluj a făcut o reducere uriașă a bugetului de salarii. Campioana României a economisit o sumă importantă comparativ cu sezonul trecut.

ADVERTISEMENT