Sport

Zlatan Ibrahimovic, întâlnire la Vatican cu Papa Francisc. Mesajul atacantului suedez

Recunoscut pentru nonconformismul său, Zlatan Ibrahimovic și-a uimit fanii cu o postare pe rețelele de socializare în care apare la o întâlnire cu Papa Francisc.
14.12.2021 | 21:56
Zlatan Ibrahimovic intalnire la Vatican cu Papa Francisc Mesajul atacantului suedez
ADVERTISEMENT

La 10 ani distanță de la lansarea autobiografiei, suedezul este din nou în librării cu o nouă carte, ”Adrenalina, Istoriile mele ingnorate” în care își deapănă experiențele vieții.

Jucătorul care în octombrie a împlinit 40 de ani nu are de gând să se retragă și vrea să-și prelungească înțelegerea care îi expiră la finalul sezonului cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

Întâlnire de taină între Papa Francisc și Zlatan Ibrahimovic

Beneficiind de câteva zile libere după ce a adus un punct în deplasarea Milanului la Udine, Zlatan Ibrahimovic a fost la o întâlnire la Vatican cu Papa Francisc, cunoscut ca un pasionat al sportului.

Atacantul suedez a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la întâlnirea cu Suveranul Pontif și a surprins cu mesajul său extrem de liniștit. ”Pace și dragoste”, a scris Ibrahimovic pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Atât fotbalistul Milanului, cât și Papa Francisc par încântați de faptul că au putut să se întâlnească și sunt extrem de zâmbitori în poză.

Suedezul, ironii cu Balonul de Aur

Zlatan Ibrahimovic nu contenește să surprindă. Atacantul în vârstă de 40 de ani e plin de surprize atât pe teren, cât și în afara lui. O poate confirma chiar partenera de viață a suedezului, Helen Seger, pe care a întâlnit-o în mod atipic în anul 2002.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul lui AC Milan a dezvăluit că și-a cunoscut iubita, și ea tot suedeză, fost model și actualmente femeie de afaceri, după ce i-a luat numărul de telefon blocându-i mașina într-o parcare.

Deși este de ani buni unul dintre fotbaliștii de top ai planetei, Zlatan Ibrahimovic nu a câștigat niciodată Balonul de Aur. El susține că nici nu are nevoie de această distincție, pe care a ironizat-o în stil propriu.

ADVERTISEMENT

Ibrahimovic, supărat pe Manchester United

Prezent la o emisiune a unui post de televiziune din Italia pentru a-și promova noua sa carte, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că iubește enorm de mult clubul AC Milan și își dorește să rămână pe viață la formația italiană.

Superstarul suedez se află într-o formă de invidiat în ciuda vârstei sale și a demonstrat acest lucru și într-un filmuleț postat recent pe contul său de Instagram. Însoțit de comentariul ”Trebuie să fii fără formă, precum apa”, acesta a depășit deja 9 milioane de vizualizări.

Atacantul suedez a jucat de-a lungul carierei la opt cluburi din Europa și la unul din Statele Unite. Are diferite amintiri de la toate grupările la care a fost legitimat, dar două gesturi făcute de oficialii lui Manchester United i-au lăsat un gust amar.

ADVERTISEMENT