Sport

Benny Adegbuyi, dispus să-i acorde revanșa lui Badr Hari: ”Vedem ce ne oferă 2021”

21.12.2020 | 09:26
Benny Adegbuyi dispus sai acorde revansa lui Badr Hari Vedem ce ne ofera 2021
ADVERTISEMENT

Luptătorul Benny Adegbuyi a revenit în țară după victoria spectaculoasă în fața lui Badr Hari și a anunțat că este dispus să-i acorde acetuia revanșa.

Românul l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Adegbuyi a scris istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Posibilă revanșă pentru Badr Hari după înfrângerea cu Benny Adegbuyi

Benny Adegbuyi a ajuns duminică seară în România și a vorbit despre ce s-a întâmplat la finalul luptei cu Badr Hari, dar și despre faptul că este dispus să-i acorde adversarului său revanșa.

ADVERTISEMENT

”Am vorbit foarte puțin cu el după meci. Aţi văzut cum era de supărat, știți stilul lui, puțin arogant, dar nu mai contează”, a declarat luptătorul român în vârstă de 35 de ani.

”Se preconizează că l-am scos la pensie, dar eu sper să continue, e încă puternic, te poate doborî în orice moment. Întotdeauna acord adversarului o revanșă, vedem ce ne oferă 2021”, a mai spus Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

Examenul medical ce a succedat meciul dintre cei doi a scos la iveală faptul că Badr Hari s-a ales cu nasul rupt în două locuri, în urma loviturilor încasate de la Benny. De altfel, efectul pumnilor românului s-a văzut încă din timpul luptei. Olandezo-marocanul era plin de sânge înainte de a se încheia lupta.

Promotorul de galei K1, Eduard Irimia, s-a arătat încântat de victoria lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari și consideră că marocanul nu va mai reveni în ring. În plus, el crede că pentru luptătorul român nu ar fi indicat un meci pentru centură cu olandezul Rico Verhoeven.

ADVERTISEMENT

Benny vrea să devină campion la categoria grea din circuitul Glory și și-a anunțat intenția de a lupta pentru centură cu învingătorul meciului dintre campionul Rico Verhoeven (31 de ani) și marocanul Jamal Ben Saddik (30 de ani), care va avea loc pe 30 ianuarie 2021 în cadrul Galei Glory 77.

ADVERTISEMENT