Sport

Bilete la preț redus pentru meciurile naționalei cu Finlanda și Muntenegru. Ce trebuie să facă fanii pentru a intra în posesia lor

Echipa națională a României va juca pe teren propriu cu Finlanda și Muntenegru, în Liga Națiunilor, iar FRF a decis să facă o reducere de preț la biletele ce se vând în peluză.
07.06.2022 | 11:30
Bilete la pret redus pentru meciurile nationalei cu Finlanda si Muntenegru Ce trebuie sa faca fanii pentru a intra in posesia lor
Echipa națională a României va juca pe teren propriu cu Finlanda și Muntenegru, în Liga Națiunilor, iar FRF a decis să facă o reducere de preț la biletele ce se vând în peluză
ADVERTISEMENT

Primele partide pe care ”tricolorii” le vor juca acasă în această campanie sunt programate la 11 și 14 iunie, pe stadionul Giulești, ambele urmând să înceapă la ora 21:45.

Preț redus la bilete pentru meciurile naționalei de pe teren propriu

Pentru a marca 100 de ani de la primul joc al echipei naționale, Federația Română de Fotbal a anunțat bilete la preț redus în peluze pentru întâlnirile cu Finlanda și Muntenegru, din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

”Pentru biletele la peluză achiziționate în data de 8 iunie, fix 100 de ani mai târziu de la primul meci al României, 2-1 la Belgrad, cu Iugoslavia, suporterii vor trebui să achite 25 de lei, un preț special, redus de la 45 de lei!

Pentru a beneficia de reducere, fanii trebuie să folosească codul Tricolori100 la achiziția tichetelor. Acestea pot fi procurate online, la adresele bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena, precum și la casele de bilete de la stadionul Giulești, deschise în data de 8 iunie, în intervalul orar 12:00 – 20:00. Oferta este valabilă doar în data de 8 iunie!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al FRF.

ADVERTISEMENT

Pe 8 iunie 2022 se vor împlini o sută de ani de la primul meci al echipei naționale a României. FRF a realizat un reportaj cu Miodrag Belodedici, de la Belgrad, chiar din locul în care au debutat ”tricolorii”.

Miza meciului cu Bosnia

Până la cele două întâlniri de pe teren propriu, echipa națională a României va întâlni marți seară, la Zenica, de la ora 21:45, reprezentativa Bosniei Herțegovina, în etapa a 2-a a grupei din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Este un meci care se poate dovedi foarte important în parcursul pentru Euro 2024. Întâlnirea cu Bosnia are o încărcătură importantă pentru grupa din Liga Naţiunilor, deoarece unul dintre primele două locuri în grupă ar putea să ne asigure un loc de baraj pentru turneul final înainte de preliminariile clasice.

”Tricolorii” au avut un debut catastrofal în actuala ediție a Ligii Națiunilor, fiind învinși în deplasare de Muntenegru, scor 0-2, într-o partidă în care jocul a fost execrabil, iar singurul șut pe poartă a avenit în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Edi Iordănescu este de părere că jucătorii echipei naționale suferă din cauza ratărilor calificărilor anterioare și a mărturisit că încearcă să îi ajute să treacă peste blocajul emoțional, iar înfrângerea cu Muntenegru le-a accentuat starea.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,10 este cota pentru „1 solist sau gazdele conduc la 2 goluri diferență” la meciul Bosnia Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT