Sport

Ce jucător de la FCSB l-a surprins plăcut pe Nicolae Dică: ”Dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai pe lângă el”

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB după înfrângerea din partida cu Universitatea Cluj, dar a avut numai cuvinte de laudă pentru un jucător.
02.11.2022 | 10:00
Ce jucator de la FCSB la surprins placut pe Nicolae Dica Daca as avea 20 de ani as sta numai pe langa el
Nicolae Dică a demisionat de la FCSB după înfrângerea din partida cu Universitatea Cluj, dar a avut numai cuvinte de laudă pentru un jucător. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce tehnicianul a decis să părăsească vicecampioana României, FANATIK a aflat că varianta aleasă de Gigi Becali pentru înlocuirea sa este Liviu Ciobotariu, care își negociază plecarea de la FC Voluntari.

Nicolae Dică, aprecieri pentru un jucător de la FCSB

Într-o intervenție avută la scurt timp după ce a demisionat de la FCSB, Nicolae Dică a ținut să vorbească în termeni laudativi despre Andrea Compagno, pe care îl consideră un jucător exemplar din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

”Andrea Compagno este un jucător senzațional. L-am dat exemplu în vestiar. Eu, dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai pe lângă el. Dacă aș avea 20 de ani, aș sta numai lângă Compagno. Ce face el aș face și eu. Aș ajunge mare fotbalist 100%. Eu asta aș face.

Sau lângă Teixeira. Am antrenat doi jucători senzaționali. Pe Compagno două luni, iar pe Teixeira o perioadă mai lungă. Sunt profesioniști 100%, din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Jucătorii tineri ar trebuie să învețe de la el. Dar, din păcate, la noi iau ce e mai rău de la alți jucători. Nu mă refer neapărat la cei de la Steaua (n.r. – FCSB), vorbesc în general”, a declarat Dică, la Orange Sport.

De la ce a pornit scandalul cu Dawa

Nu este pentru prima dată când Nicolae Dică îl laudă pe Andrea Compagno. În cadrul primei emisiuni FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul antrenor de la FCSB a mărturisit că îl vede pe atacantul italian ca o soluție excelentă pentru echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Compagno, adus de vicecampioana României la finalul verii pentru 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, a admis că ar fi o mare onoare să îmbrace tricoul primei reprezentative, dar a recunoscut că e devreme să se vorbească despre acest lucru.

Pe de altă parte, după ce a părăsit postul de antrenor de la FCSB, Nicolae Dică a povestit episodul conflictului pe care l-a avut în vestiar cu fundașul camerunez Joyskim Dawa, la pauza meciului cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Nicolae Dică a explicat forma slabă prin care trece Octavian Popescu, a admis că jucătorul de 19 ani a avut o ascensiune mult prea rapidă, însă este încrezător că traseul ”perlei” lui Gigi Becali poate continua normal.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT