Sport

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid de Ionuț Lupescu: ”Nu este nicio strategie clară”

În ciuda faptului că situația pare a se stabiliza la Dinamo, Ionuț Lupescu nu este mulțumit de conducerea clubului din Ștefan cel Mare.
11.09.2021 | 17:06
Conducerea lui Dinamo pusa la zid de Ionut Lupescu Nu este nicio strategie clara
ADVERTISEMENT

Pentru ”câini” urmează marele derby cu FCSB, programat duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, iar Ion Marin a declarat pentru FANATIKun rezultat de egalitate ar fi foarte bun pentru formația lui Dario Bonetti.

Deian Sorescu este unul dintre cei mai polivalenți fotbaliști din campionatul intern. Indiferent că a jucat la echipa de club, sau la națională, golgheterul echipei Dinamo a fost utilizat pe toate posturile deficitare. Fotbalistul s-a săturat să fie plimbat pe tot terenul și a transmis un mesaj clar staff-ului tehnic al grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Lupescu, atac devastator la adresa conducerii lui Dinamo

Chiar înaintea marelui derby FCSB – Dinamo, fostul mare jucător al ”câinilor” a avut un discurs critic la adresa conducerii clubului din Ștefan cel Mare, considerând că în acest moment nu există niciun plan clar pentru revenirea în elită.

”Au venit jucători liberi de contract, dar când zici liberi de contract e greu să găsești jucători de calitate mare în timpul campionatului. Deocamdată, așa au decis cei trei acționari din PCH cu DDB să intre în insolvență, după care au pus o conducere executivă.

ADVERTISEMENT

Nu este nicio strategie clară, nicio filosofie, este totul de azi pe mâine la Dinamo! Totuși, să le dăm credit un an, să vedem ce fac”, a spus Ionuț Lupescu la emisiunea Digi Sport Matinal.

Lupescu a susținut numirea lui Uhrin

Fostul internațional a dezvăluit că în sezonul trecut a contribuit cu câteva sfaturi pentru a ajuta Dinamo să se salveze de la retrogradare și a fost unul dintre cei care au susținut numirea lui Dusan Uhrin în funcția de antrenor.

ADVERTISEMENT

”M-au căutat anul trecut, când erau la retrogradare, mi-au cerut un sfat, am văzut că a fost bun și i-a ajutat să scape, dar acum au luat o altă cale. Erau într-un moment greu, nu știau ce să mai facă, aveau probleme după Mulțescu în a găsi oameni care să-i ajute. 

M-am consultat cu câțiva oameni, dinamoviști bineînțeles, și am ajuns la concluzia că cel mai important era să-l pună antrenor pe Uhrin, om capabil a readuce disciplina la echipa. Pentru că lotul nu era slab, dar erau probleme”, a încheiat Lupescu.

ADVERTISEMENT

Câte bilete s-au vândut pentru derby de România

Impresarul Victor Becali consideră că orice derby e imprevizibil, însă nu este încântat de transferurile făcute de Dinamo, mutări pe care le-a analizat și doar Cosmin Matei i s-a părut o revenire bună.

Disponibile doar online, într-o primă fază, biletele pentru derby-ul FCSB – Dinamo s-au vândut într-un număr consistent. Managerul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că până vineri se vânduseră aproximativ 25.000 de bilete. Cea mai mare parte dintre acestea au fost achziționate de suporteri ai ”roș-albaștrilor”.

La rândul lor, dinamoviștii nici nu concep să nu umple până la refuz, duminică, peluza rezervată oaspeților, având rezervate 8.000 de locuri, iar purtătorul de cuvânt al Asociației Doar Dinamo București a făcut un apel către ultrașii din Peluza ”Cătălin Hâldan”, pentru a susține împreună echipa favorită în Derby de România.

ADVERTISEMENT