Sport

Victor Becali prefațează derby-ul FCSB – Dinamo! Transferurile „câinilor” nu îl impresionează pe impresar: „Nu-i văd bine!”

Victor Becali a prefațat derby-ul dintre FCSB și Dinamo.
10.09.2021 | 16:10
Victor Becali prefateaza derbyul FCSB  Dinamo Transferurile cainilor nu il impresioneaza pe impresar Nui vad bine
ADVERTISEMENT

Impresarul consideră că orice derby e imprevizibil, însă nu este încântat de transferurile făcute de Dinamo, mutări pe care le-a analizat și doar Cosmin Matei i s-a părut o revenire bună.

Victor Becali a vorbit și despre decizia patronului FCSB de a nu se mai implica la echipă spunând despre vărul său că s-a schimbat mult și că se va schimba și mai mult în ceea ce privește fotbalul.

ADVERTISEMENT

Victor Becali prefațează derby-ul FCSB – Dinamo

Dinamo s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor după ce i s-a ridicat interdicția, dar a adus numai jucători liberi de contract, care au evoluat foarte puțin în ultima perioadă.

Victor Becali a prefațat derby-ul dintre FCSB și Dinamo, considerând că indiferent de transferurile recente ale „câinilor”, formația din „Ștefan cel Mare” nu va avea un sezon ușor, deși duelul cu vicecampioana României poate să fie echilibrat.

ADVERTISEMENT

„Derby-urile sunt imprevizibile mereu. La Dinamo ce să zic, a venit Nica, care nu joacă de nu știu când. A venit Torje, la fel nu știu unde a jucat ultima dată.

Din punctul meu de vedere, Cosmin Matei se poate integra cel mai repede, el a jucat la Farul. Pentru Dinamo sunt transferuri bune, pentru că sunt într-o situația delicată, dar nu-i văd bine anul acesta”, a spus Victor Becali, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus impresarul despre schimbarea făcută de Gigi Becali

Victor Becali a comentat și schimbările de la FCSB, inclusiv venirea lui Edi Iordănescu, dar și faptul că Gigi Becali a declarat că nu se va mai implica la echipă:

„Omul n-a mințit niciodată, și-a asumat tot ce a făcut. Acum, dacă echipa merge bine de ce s-ar băga?

ADVERTISEMENT

El s-a schimbat… nu de când l-a pus pe Edi, mai face ce făcea la TV înainte? Ei bine, acum se schimbă și în privința fotbalului”.

Victor Becali a vorbit și despre accidentarea lui Florinel Coman, pe care îl consideră o adevărată pierdere pentru FCSB, dar și despre revenirea lui Claudiu Keșeru:

„Să stai să treci de la accidentare la accidentare nu e ușor și e și o pierdere pentru FCSB. Sunt pierderi importante, dar văd cu Budescu, cu Keșeru. FCSB avea nevoie de un marcator cum e Keșeru”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT