Sport

Budescu a dat în mintea copiilor! Ce i-a adus moșul mijlocașului de la FCSB. Video

Constantin Budescu nu se gândește la plecarea de la FCSB, deși Gigi Becali l-a criticat în mod repetat și se bucură de vacanță alături de copiii săi, departe de fotbal.
28.12.2021 | 12:28
Budescu a dat in mintea copiilor Ce ia adus mosul mijlocasului de la FCSB Video
Constantin Budescu a jucat doar zece meciuri în acest sezon din Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Budescu nu va mai continua la FCSB și a explicat motivele pentru care Gigi Becali nu îl mai dorește pe mjlocașul de 32 de ani la echipă.

Constantin Budescu a sărbătorit în stil mare după ce Gigi Becali l-a anunțat că nu va mai continua la FCSB fiind nemulțumit de evoluțiile sale.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a recunoscut în exclusivitate pentru FANATIK că nu este deloc deranjat de faptul că Budescu e mai mult rezervă dacă echipa câștigă.

Constantin Budescu profită din plin de vacanță și se distrează alături de copiii săi

Constantin Budescu nu se gândește deloc la despărțirea de FCSB și se joacă alături de copiii săi de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Budi a fost cel mai încântat de o mașinărie pe 3 roți pe care a testat-o personal în propria bucătărie.

ADVERTISEMENT

Budescu nu i-a uitat pe fanii săi de Crăciun și le-a transmis un mesaj special prin intermediul canalului oficial de comunicare al FCSB: „Sărbători fericite și multă sănătate alături de cei dragi!”.

Veteranul de 32 de ani al FCSB are doar zece meciuri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care a fost mai mult rezervă și a jucat doar 313 minute, iar patronul echipei a anunțat că nu va mai continua la echipă, însă „Budi” nu s-a lăsat deloc afectat și i-a dat peste nas lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, petrecere cu lăutari după ce Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB

FANATIK a relatat pe larg cum a petrecut Constantin Budescu după ce Gigi Becali a anunțat că a purtat o discuție cu mijlocașul FCSB-ului și l-a informat că nu mai face parte din planurile sale.

Budescu a tăiat porcul de Ignat chiar în ziua în care Becali a făcut anunțul, a organizat o „pomana porcului” ca la carte iar seara a dansat și a cântat pe mese cot la cot cu lăutarii care au venit să îl binedispună.

ADVERTISEMENT
Constantin Budescu a intrat live pe pagina sa oficială de Instagram și le-a cântat fanilor săi. Sursă foto: captură Instagram
Constantin Budescu a intrat live pe pagina sa oficială de Instagram și le-a cântat fanilor săi. Sursă foto: captură Instagram.

De Crăciun, Budescu a continuat petrecerea la munte, unde s-a dat pe derdeluș alături de cei doi fii ai săi și nimic nu pare să îl afecteze: „Budescu nu e genul de jucător care să fie supărat că nu joacă el dacă echipa câştigă, pentru că el are un altfel de caracter. Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut… Nici măcar o grimasă nu a făcut. A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă”, a declarat managerul general Mihai Stoica.

Momentul rupturii dintre Becali și Budescu: „Nu am crezut niciodată că dă șapte exterioare, că nu a făcut niciodată așa”

FANATIK a aflat în exclusivitate că Budescu a fost chiar „mărul discordiei” dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. Patronul FCSB-ului a cerut schimbarea mijlocașului în meciul cu Voluntari încă de la pauză, însă Iordănescu Jr. l-a scos de pe teren abia în minutul 66.

„Nemulțumirea a fost că Budescu a fost schimbat în minutul 66, eu îl schimbam în minutul 30. Edi nu l-a vrut pe Budescu, eu l-am luat, eu l-am vrut. Nu am crezut niciodată că dă șapte exterioare, că nu a făcut niciodată așa. Nu stăm după Budescu, mă interesează să joace bine echipa”, a explicat Becali la Digi Sport.

Constantin Budescu, criticat de Gigi Becali după fiecare meci: „Ce să fac cu el?”

Constantin Budescu a continuat să dea pase cu exteriorul și la meciul cu Farul Constanța, ceea ce l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul și îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”.

Săgețile la adresa lui Budescu au continuat și înainte și după meciul cu Rapid: „De la Budescu vreau mai multă concentrare, nu lejeritate. Ești Budescu, ești cel mai talentat fotbalist din România, dar dacă dormi nu mai faci nimic cu talentul. Vine altul și îți fură ‘varza’. . La un moment dat, era la mijlocul terenului și se uita să vadă unde pasează și până să dea în minge a venit unul și-a băgat piciorul. În loc să dea în ‘varză’, a dat în piciorul ăluia. Asta ce înseamnă? Lentoare, lejeritate”.

Imediat după ultimul meci din acest an în Casa Pariurilor Liga 1 și i-a decis deja soarta jucătorului: „Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man și Moruțan, mai pot să trăiesc doi ani. Dar, la revedere, eu bani de la mine din buzunar nu mai bag. Vând tot, tot ce e de vânzare vând imediat”, a concluzionat Becali la PRO X.

  • 1.300.000 de euro e cota lui Budescu conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT