Fotbal intern

Dani Coman a știut că FCSB nu va intra în carantină: ”Să jucăm indiferent de rezultat”

15.01.2021 | 09:31
Dani Coman a stiut ca FCSB nu va intra in carantina Sa jucam indiferent de rezultat
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Astra Giurgiu, Dani Coman, a știut că FCSB, adevrsara din etapa a 16-a a Ligii 1, nu va intra în carantină la întoarcerea din cantonamentul din Antalya și a spus că fotbalul trebuie să se joace pe teren.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că FCSB nu va intra în carantină la întoarcerea din Turcia, ceea ce s-a și confirmat, după ce echipa lui Gigi Becali a intrat direct în cantonament.

ADVERTISEMENT

DSP Bucureşti a explicat motivul pentru care roș-albaștrii nu au intrat în carantină la întoarcerea în ţară. Oana Niculescu, directorul instituţiei, a susţinut că membrii delegaţiei liderului din Liga 1 au prezentat dovada participării la o competiţiei sportivă.

Varianta carantinării echipei FCSB, exclusă de Dani Coman

”Ne-am fi dorit să mergem într-un cantonament şi chiar în Antalya era o variantă. Am avut semne de întrebare privind revenirea în ţară, ştiam că există posibilitatea să stăm în carantină, am optat pentru un cantonament în ţară”, a declarat președintele giurgiuvenilor la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Nu mă deranjează sub nicio formă că jucăm şi nu vreau să-i condamn într-un fel pe cei de la FCSB. N-ar trebui să ne raportăm şi să facem supoziţii că n-ar trebui să joace FCSB, că să-i ţină în carantină. Fotbalul se joacă pe teren, dacă au venit în ţară şi sunt negativi, să jucăm indiferent de rezultat”, a spus Dani Coman despre varianta intrării în carantină a celor de la FCSB.

”E clar că au un avantaj ţinând cont de condiţiile în care s-au pregătit ei şi noi restul echipelor. Le-am spus şi jucătorilor şi antrenorilor că nu cred în varianta de a nu se juca jocul acesta. Să ne pregătim cât mai bine că meciul se va juca”, a încheiat oficialul Astrei.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a oferit primele reacții după ce FCSB a evitat carantina la întoarcea din cantonamentul din Turcia și a declarat că un mare avocat i-a explicat că nu încalcă cu nimic legea.

Managerul general Mihai Stoica a povestit cu cine a jucat FCSB amicalul care a scăpat-o pe aceasta de carantină la revenirea în țară, Turcia fiind una dintre țările care prezintă un grad de risc ridicat în pandemia de Covid-19.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea e încrezător înaintea meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, dar spune că pe jucători îi așteaptă o perioadă foarte grea cu multe jocuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 3,75 este cota pentru „total goluri: 2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT