Sport

Dinu Todoran, pus pe glume înainte de FCSB – U Craiova: ”Kovacs să greșească împotriva adversarelor”

În etapa a 2-a din Liga 1 se va disputa derby-ul FCSB - U Craiova, iar Dinu Todoran a glumit pe seama delegării lui Istvan Kovacs.
24.07.2021 | 18:50
Dinu Todoran pus pe glume inainte de FCSB  U Craiova Kovacs sa greseasca impotriva adversarelor
ADVERTISEMENT

Este de notorietate faptul că ”centralul” nu este pe placul lui Gigi Becali, acesta încasând amenzi usturătoare după comentariile făcute la adresa acestuia.

Nici măcar acest lucru nu l-a potolit pe finanțatorul ”roș-albaștrilor”, care a continuat să-l acuze pe arbitrul din Carei.

ADVERTISEMENT

Dinu Todoran a glumit pe seama lui Istvan Kovacs înainte de FCSB – U Craiova

Delegarea lui Istvan Kovacs la marele derby FCSB – U Craiova, din etapa a 2-a a Ligii 1 a readus în prim-plan scandalurile din trecut, iar noul antrenor al vicecampioanei României, Dinu Todoran, a glumit pe seama arbitrului.

”Anul acesta, să se schimbe domnul Kovacs, să nu mai greșească împotriva noastră, să greșească împotriva adversarelor”, a declarat plin de amuzament antrenorul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a prefațat duelul cu Universitatea Craiova și a vorbit despre schimbările din Bănie, inclusiv despre plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray: ”Craiova vine după un eșec în Conference League, cu un nou antrenor și și-au vândut unul dintre cei mai buni jucători, pe Cicâldău, dar în lotul lor mai sunt jucători de valoare – Nistor, Ivan.

Noi trebuie să fim din toate punctele de vedere apți. Antrenor vor avea, va fi altul. E cu dus-întors asta. Jucătorii se mobilizează când e schimbare de antrenor, vor să demonstreze că merită să joace. O să fie greu. Pentru ei, mai ales, deoarece se vor schimba anumite lucruri la echipă”.

ADVERTISEMENT

Todoran anunță că jucătorii sunt pregătiți de derby

”Mâine întâlnim o echipă foarte motivată. De la început, ei și-au exprimat dorința pentru a câștiga campionatul. Pentru noi este un meci extrem de important. Venim după un meci egal cu Botoșani. Chiar dacă am controlat jocul din primul până în ultimul minut, n-am reușit să înscriem. La ora jocului, jucătorii vor fi bine fizic, tactic și tehnic.

Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reușit să câștigăm, chiar dacă toată lumea ne-a criticat, anumite persoane. Mai ales mă bucur pentru fani, care au venit la stadion, pentru Peluza Nord, care ne-a susținut. N-au mai fost demult la stadion, de asta și bucuria jucătorilor. Era normal, își doresc să vadă echipa, să cânte alături de ei.

ADVERTISEMENT

Noi suntem bine din punct de vedere fizic. E un meci foarte important cu Craiova. Știm rivalitatea dintre noi și ei și vrem să câștigăm. Ei sunt concentrați la primul meci, cel cu noi. Fiecare jucător al lor care intră își va da viața, la fel și noi. Vom fi determinați și ne dorim foarte mult să câștigăm”, a mai spus Dinu Todoran.

FCSB se prezintă la mare derby al fotbalului românesc după o victorie cu Șahtior Karagandy, în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, în care au scăpat pe final de un rezultat de egalitate rușinos.

În schimb, oltenii au pierdut surprinzător în deplasare cu Laci, în aceeași fază a competiției, iar Marinos Ouzounidis a fost demis de patronul Mihai Rotaru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT