Sport

Evenimentele zilei din sport, luni 8 noiembrie. Becali critică dur jocul FCSB și anunță despărțirea de Budescu. S-au stabilit meciurile din sferturile Cupei României

Fanatik vă prezintă în rezumat principalele evenimente din sport ale zilei de luni, 8 noiembrie. Criticile lui Gigi Becali la adresa jucătorilor și situația de la Dinamo, sunt doar două dintre ele
08.11.2021 | 23:41
Evenimentele zilei din sport luni 8 noiembrie Becali critica dur jocul FCSB si anunta despartirea de Budescu Sau stabilit meciurile din sferturile Cupei Romaniei
Evenimentele zilei din sport, luni 8 noiembrie. Becali critică dur jocul FCSB și anunță despărțirea de Budescu. S-au stabilit meciurile din sferturile Cupei României
ADVERTISEMENT

Dinamo, nouă gură de oxigen: planul de reorganizare, aprobat

FANATIK a aflat în exclusivitate că planul de reorganizare a fost votat iar Dinamo va scăpa astfel de o posibilă depunctare.

Potrivit prevederilor acestui plan, orice investitor care vrea să preia Dinamo trebuie să prezinte garanții de 20 de milioane de euro pentru următorii patru ani.

ADVERTISEMENT

Culisele transferului lui Deian Sorescu la FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate culisele transferului lui Deian Sorescu de la omul care a intermediat negocierile dintre Legia și Dinamo, Cristi Cernodolea, care lucrează pentru McHale Sports. De ce a picat până la urmă mutarea.

„Oferta Legiei a fost clară: 700.000 de euro cerți pentru transfer, plătibili în două tranșe și încă 700.000 de euro din bonusuri de performanță. Și nu era deloc greu de ajuns la aceste bonusuri”, a declarat Cristi Cernodolea, care a precizat că Deian Sorescu a dat în spate după ce FCSB i-a oferit un contract de 15.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță plecarea lui Budescu de la FCSB

Gigi Becali a fost extrem de dezamăgit de rezultatul de Voluntari și i-a transmis lui Constantin Budescu că nu va mai rămâne din vară la FCSB: „Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul și îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a spus patronul FCSB la PRO X.

ADVERTISEMENT

Becali, furios după semieșecul cu FC Voluntari: „Am mai pierdut un an!”

Patronul FCSB-ului consideră că echipa sa nu poate cuceri titlul nici în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și i-a dat un ultimatum lui Edi Iordănescu: „Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu.

Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteză a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă”, a mai spus Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

Cupa României, tragerea la sorți pentru sferturile de finală

Universitatea Craiova a fost cea mai norocoasă echipă la tragerea la sorți din sferturile de finală ale Cupei României și va juca cu echipa din liga a treia, CSO Filiași.

FANATIK îți prezintă programul complet al competiției, care printre altele propune dueluri precum Politehnica Timișoara – FC Argeș sau FC Buzău – FC Voluntari.

Când joacă Simona Halep și Emma Răducanu la WTA Linz

Simona Halep va juca în turul 2 al turneului WTA de la Linz marți, 9 noiembrie, în jurul orei 17:00, iar jucătoare noastră o va întâlni pe Aliaksandra Sasnovich.

Emma Răducanu va juca imediat după Simona Halep pe arena centrală în compania chinezoaicei Xinyu Wang la ora 18:30.

Newcastle United și-a adus un nou antrenor

Miliardarii arabi care au preluat-o pe Newcastle United își pun planul în aplicare și deja au luat prima decizie importantă la echipă.

Astfel, Eddie Howe, în vârstă de 43 de ani, este noul manager al „coțofenelor”: „Vreau să le mulțumesc propietarilor că mi-au dat această șansă și se le mulțumesc suporterilor pentru primirea incredibilă care mi-au făcut-o. Abia aștept să pornim împreună în această aventură”, a fost prima sa declarație pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT