Sport

Peluza Sud, show pirotehnic înainte de Universitatea – FC U Craiova 1948! Imagini cu fanii în drumul spre stadion. Video

Bănia fierbe înaintea marelui derby local, iar fanii echipei FC U Craiova 1948 au făcut un adevărat spectacol înaintea partidei cu Universitatea.
03.12.2022 | 19:13
Bănia fierbe înaintea marelui derby local, iar fanii echipei FC U Craiova 1948 au făcut un adevărat spectacol înaintea partidei cu Universitatea. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cele două formații se va disputa în etapa a 19-a din SuperLiga, iar cei doi antrenori au anunțat formulele de start.

Show pirotehnic al fanilor FC U Craiova 1948 înaintea derby-ului cu Universitatea

Fanii celor de la FC U Craiova 1948 s-au adunat în centrul orașului pentru derby-ul cu rivala Universitatea și au realizat un spectacol pirotehnic de invidiat, cu puțin timp înaintea plecării spre stadionul ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Atmosferă de zile mari creată de ultrașii din Peluza Sud, care au cântat pe străzi înainte de meciul cu rivala din oraș. Întâlnirea dintre cele două va începe la ora 19:00, iar în stadion se anunță un duel superb între cele două galerii.

Suporterii echipei patronate de Adrian Mititelu au început deja spectacolul în centrul orașului, acolo unde au aprins torțe și au aruncat cu petarde, iar chiar înainte de plecarea la stadion au lansat un foc de artificii.

ADVERTISEMENT

Întreaga manifestație a ultrașilor din Peluza Sud a fost supravegheată îndeaproape de poliție. Oamenii de ordine s-au asigurat că nu au loc ciocniri violente și nimeni nu este rănit din cauza show-ului pirotehnic.

Rădoi l-a pierdut pe Arlauskis pentru restul anului

FC U Craiova caută revanșa împotriva Universității Craiova, care a câștigat ultimele trei derby-uri de pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Nicolo Napoli a declarat că o victorie împotriva rivalilor din Bănie le-ar reda încrederea jucătorilor formației finanțată de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Mirel Rădoi se așteaptă la o partidă dificilă împotriva rivalilor din oraș. Tehnicianul ”alb-albaștrilor” speră ca fie spectacol atât pe teren, cât și în tribunele arenei din Bănie.

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe Giedrius Arlauskis în derby-ul contra echipei finanțate de Adrian Mititelu. Din informațiile FANATIK, portarul lituanian s-a accidentat și va lipsi pentru tot restul anului.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 împarte Bănia în două, iar oltenii așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre cele două echipe. Pavel Badea a declarat pentru FANATIKse așteaptă la un meci extrem de interesant împotriva formației finanțate de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT