Sport

FC Argeş – CFR Cluj 0-1, în etapa a 11-a din SuperLiga. Victoria de „adio” a lui Dan Petrescu? Cum arată clasamentul

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 partida din deplasare cu FC Argeș, din etapa a 11-a a SuperLigii, și a urcat până pe locul 4 în clasament.
19.09.2022 | 22:26
FC Arges  CFR Cluj 01 in etapa a 11a din SuperLiga Victoria de adio a lui Dan Petrescu Cum arata clasamentul
Costinel Andrei Tofan si Mario Camora in meciul de fotbal dintre FC Arges si CFR Cluj, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, luni 19 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-09-2022
19:33

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC Argeș – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a urcat până pe locul 4 în clasamentul din SuperLiga după victoria cu 1-0 obținută în deplasare cu FC Argeș. În ciuda succesului, sunt șanse foarte mari ca acesta să fi fost ultimul meci al lui Dan Petrescu pe banca echipei campioane, tensiunile dintre tehnician și patronul Neluțu Varga atingând cote maxime.

Nici Andrei Prepeliță nu se simte prea bine la Pitești și nu este exclus ca și antrenorul gazdelor să fie demis după această înfrângere. El primise un ultimatum din partea conducerii înaintea acestui joc și cum obiectivul impus nu mai poate fi atins, este de așteptat ca o măsură drastică să fie luată cât de curând.

Mai ales că urmează și pauza de două săptămâni cauzată de meciurile echipei naționale, iar un nou antrenor ar avea destul timp  la dispoziție să se acomodeze cu jucătorii și să-și impună filosofia de joc.

19-09-2022
17:29

FC Argeş - CFR Cluj 0-1 (Camora 62)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 70: Ișfan centrează de pe dreapta, Cestor reia cu capul din 6 metri pe lângă poartă.

Min. 69: Muhar șutează din afara careului, mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 62: GOOOL CFR CLUJ! Birligea centrează pe 6 metri, Yeboah reia slab cu capul, Straton respinge până la Camora, care trimite în poartă din 2 metri, deși era înconjurat de trei jucători piteșteni.

Min. 58: Bine lansat de Jakolis, Garita scapă singur cu Scuffet, șutează din 7-8 metri, dar portarul oaspeților reușește să respingă.

Min. 52: Vianna pătrunde superb pe partea stângă, îi pasează perfect pe 11 metri lui Jakolis, dar șutul acestuia se duce direct în brațele lui Scuffet.

Min. 45+2: Învălmășeală în careul gazdelor, Yeboah reia cu călcâiul din 3 metri, Straton este bătut, dar apare Cestor pe linia porții și reușește să respingă.

Min. 45: Șutul lui Malele din marginea careului trece pe lângă bară.

Min. 28: Cestor șutează surprinzător din colțul careului, Scuffet respinge greu.

Min. 22: Tofan recuperează o minge în jumătatea adversă și îi pasează perfect lui Garita, care scapă singur cu Scuffet. Atacantul gazdelor reușește să-l dribleze pe portarul clujenilor, iese mult în lateral, dar îi retrimite apoi perfect lui Tofan, al cărui șut este respins de pe linia porții de Yuri.

Min. 5: Malele scapă în careu, trimite pe lângă Straton, mingea se ducea spre poartă, dar intervine în ultimă instanță Vianna și respinge de pe linie.

Min. 4: Deac execută lovitura de colț, Boateng reia cu capul din 3 metri peste poartă.

Min. 3: Braun centrează periculos în fața porții, dar Tofan reușește să-i ia fața lui Birligea și respinge în corner.

Min. 1: A început partida.

19-09-2022
16:08

Echipele de start la FC Argeș - CFR Cluj

Au apărut echipele de start la FC Argeș – CFR Cluj, ultimul meci al etapei a 11-a din SuperLiga. Partida se va juca pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești și va începe la ora 20:30.

  • FC Argeș: Straton – Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna – Njike, Raynov – Jakolis, Ișfan, Calcan – Garita. Rezerve: Greab – Celestine, Donisa, G. Crețu, Alceus, I. Șerban, Meza Colli, M. Constantin, Covaci. Antrenor: Andrei Prepeliță 
  • CFR Cluj: Scuffet – Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, C. Deac – Yeboah, Malele, Birligea. Rezerve: R. Sava – R. Bălan, Billong, Hoban, Cvek, Roger, Ad. Păun, Gîdea, Janga. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul FC Argeş – CFR Cluj are loc luni, 19 septembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Piteştenii ocupă locul 10, cu 13 puncte, clujenii sunt pe poziţia a 6-a, ultima de play-off,  cu două lungimi ma mult. După toate discuţiile din ultima vreme dintre conducerea ardelenilor şi antrenorul Dan Petrescu, este posibil ca acesta să fie ultimul meci al „Bursucului” pe banca lui CFR.

Unde se joacă meciul FC Argeş – CFR Cluj, în etapa a 11-a din SuperLiga

Jocul FC Argeş – U Cluj se dispută luni, 19 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobri”n din cartierul Trivale din Piteşti, în etapa a 11-a din SuperLiga. Este partida care va pune capăt acestei runde după care două săptămâni nu se mai joacă în nici un campionat din Europa, pentru ultimele două etape din grupele Nations League.

ADVERTISEMENT

Un meci împotriva campioanei CFR Cluj este întotdeauna un eveniment care atrage publicul şi se estimează prezenţa a minim 6.000 de spectatori. Antrenorul gazdelor, Andrei Prepeliţă, stă din nou cu sabia deasupra capului, fiind obligat de primarul oraşului să facă puncte în următoarele partide, pentru a rămâne în cursa la play-off. Un eşec cu CFR ar putea duce chiar la demiterea sa.

Cine transmite la TV partida FC Argeş – CFR Cluj

Partida FC Argeş – CFR Cluj se joacă luni, 19 septembrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, în etapa a 11-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona şi dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Începe să se mai răcească şi la Piteşti şi luni, 19 septembrie, va fi o zi destul de frumoasă, cu cerul mai mult senin, dar maxima zilei va ajunge la orele amiezii numai la 19 grade. Ceea ce înseamnă că la startul partidei nu vor fi mai mult de 14-15 grade, o temperatură optimă pentru fotbal. Marcel Bîrsan este arbitrul desemnat să conducă acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Argeş – CFR Cluj

Andrei Prepeliţă nu se poate baza nici acum pe cel mai bun fundaş central din lot, Grigore Turda, care nu mai are mult până să reintre în programul normal de pregătire. Nu-l va avea la dispoziție nici pe jucătorul din Madagscar, Bertrand, care este unul dintre cei mai tehnici din lot, capabil să destabilizeze prin driblinguri apărările adverse.

ADVERTISEMENT

Nici Dan Petrescu nu este tocmai încântat de faptul că a mai pierdut un jucător important pe termen lung, după atacantul croat Gabriel Debeljuh, cu exact aceeaşi problemă, ruptură de ligamente la genunchi. Cel în cauză este mijlocaşul Mihai Bordeianu, atacat cu mare brutalitate de un jucător de la Sivasspor în meciul de Conference League chiar sub privirile arbitrului olandez. În plus, vor mai lipsi două piese grele din apărare, Burcă şi Manea, convocaţi la echipa naţională. Ei au plecat la lot mai devreme, singurul dintre cei selecționați de Edi Iordănescu care a rămas și pentru jocul de la Pitești fiind Camora.

Situația este tensionată în curtea campioanei și sunt șanse foarte mari ca Dan Petrescu să se despartă de clujeni după acest meci. FANATIK v-a informat în exclusivitate săptămâna trecută despre ultimatumul pe care antrenorul l-a primit din partea patronului Neluțu Varga, dar și despre faptul că „Bursucul” a ajuns la capătul răbdării și a demarat negocierile pentru rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Neluțu Varga a început deja să caute alt antrenor, iar primul nume la care s-a gândit a fost cel al lui Cosmin Contra, informație dezvăluită, de asemenea în exclusivitate, tot de site-ul nostru.

Cote la pariuri la jocul FC Argeş – CFR Cluj

CFR Cluj este echipa favorită să câştige cele trei puncte în meciul de la Piteşti, deşi Dan Petrescu va trebui pur şi simplu să reinventeze defensiva. 1,75 este cota la victorie pentru campionii României, faţă de 4,60 cât au primit oamenii lui Andrei Prepeliţă. Care, dacă vor marca măcar o dată, vor avea o cotă de 1,70. Pentru „over 1,5 goluri” cota este de 1,45, pentru că la meciurile lui CFR se marchează foarte puţin.

CFR Cluj se simte ca acasă la Piteşti, unde în play-off sezonul trecut a câştigat la scor de set de tenis la zero, ceva neverosimil pentru echipa „Bursucului”. Pentru a găsi ultima victorie a argeşenilor pe teren propriu în faţa clujenilor trebuie să ne întoarcem tocmai în 2005, când gazdele se impuneau cu 2-0.

ADVERTISEMENT