Sport

FCSB joacă pe stadionul Giuleşti! Anunţul oficial făcut în urmă cu puţin timp

În căutarea unui stadion pentru marele derby cu CFR Cluj, FCSB a primit vestea că va juca în Giulești partida cu FC Voluntari, din penultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
05.05.2022 | 16:36
FCSB joaca pe stadionul Giulesti Anuntul oficial facut in urma cu putin timp
În căutarea unui stadion pentru marele derby cu CFR Cluj, FCSB a primit vestea că va juca în Giulești partida cu FC Voluntari, din penultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” nu pot evolua pe Arena Națională în finala din ultima rundă și, din cauza faptului că la arenele din Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf au primit interzis, cel mai probabil vor merge la Buzău.

Stadionul Giulești, gazdă la meciul FC Voluntari – FCSB

Până la acel joc, FCSB mai are două meciuri în deplasare, cu Universitatea Craiova și FC Voluntari, iar ilfovenii au anunțat oficial că întâlnirea din etapa a 9-a a play-off-ului va avea loc pe stadionul din Giulești.

ADVERTISEMENT

”FC Voluntari anunță că, din cauza modernizării suprafeței de joc a arenei ‘Anghel Iordănescu’, partida cu FCSB, din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal, se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală”, se arată pe pagina de Facebook a echipei lui Liviu Ciobotariu.

După ce i-au fost respinse cererile de a juca în Ghencea și pe Arcul de Triumf, Gigi Becali a luat în calcul Giuleștiul pentru finala campionatului cu CFR Cluj și a spus că-l va pune pe Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, să vorbească cu ultrașii de la Rapid, să vadă dacă aceștia sunt de acord să o lase pe FCSB să joace pe arena Rapidului.

ADVERTISEMENT

Fanii Rapidului nu vor FCSB în Giulești

Imediat după anunțul finanțatorului ”roș-albaștrilor”, Liviu Ungurean, actualul lider al galeriei ”vișiniilor”, a afirmat în exclusivitate pentru FANATIK că, deși suporterilor rapidiști nu le-ar pica bine, FCSB ar putea juca pe stadionul din Giulești, dacă îl închiriază.

În schimb, Gigi Corsicanu, fostul șef din peluza rapidistă, nici nu concepe ca FCSB să joace pe noul stadion. El a spus că, în cazul în care FCSB – CFR Cluj se va juca în Giulești, suporterii Rapidului vor fi prezenți la meci și îi vor susține pe ardeleni.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a vorbit și el pe acest subiect și a afirmat că nu are cum să le ceară rivalilor de la Rapid să permită FCSB-ului să joace în Giulești. Chiar dacă este prieten cu liderii fanilor din Giulești, șeful Peluzei Nord a lăsat să se înțeleagă că onoarea nu-l lasă să discute despre așa ceva.

Contre dure între MApN și FCSB

FCSB a tras cel mai mult să joace în Ghencea partida cu CFR Cluj, dar Ministerul Apărării Naționale a făcut tot posibilul ca echipa lui Gigi Becali să nu ajungă acolo. Ministrul Vasile Dîncu a refuzat să-i dea un răspuns oficial lui Gigi Becali, afirmând doar că MApN nu are un contract cu vicecampioana României pentru închirierea arenei.

ADVERTISEMENT

Cel mai dur răspuns a venit din partea lui Mihai Stoica. Managerul general al FCSB-ului îi avertizează pe guvernanți că pot pierde voturi la viitoarele alegeri din cauza acțiunilor lor și nu exclude chiar să existe și o tragere la răspundere din punct de vedere legal.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT