Sport

Vești proaste pentru Gigi Becali de la doi foști campioni cu FCSB: ”CFR Cluj este mai bună decât toate echipele din Liga 1”

Foști jucători la FCSB, Alexandru Bourceanu și Florin Gardoș sunt de părere că echipa lui Gigi Becali este inferioară rivalei CFR Cluj și consideră că ardelenii vor câștiga un nou titlu.
31.12.2021 | 10:31
Vesti proaste pentru Gigi Becali de la doi fosti campioni cu FCSB CFR Cluj este mai buna decat toate echipele din Liga 1
ADVERTISEMENT

La finalul anului 2021, ”roș-albaștrii” sunt la 10 puncte în urma campioanei en-titre, iar managerul general Mihai Stoica este de părere că șansele la trofeu pentru formația lui Toni Petrea sunt aproape nule.

Fostul arbitru Adrian Porumboiu crede că trupa din Gruia nu are cum să nu câștige al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, mai ales că la FCSB, principala contracandidată, se vorbește foarte mult și se joacă foarte puțin fotbal.

ADVERTISEMENT

Doi foști jucători la FCSB, semnal de alarmă pentru Gigi Becali

Și sunt tot mai multe voci care spun că CFR Cluj își va trece în palmares un nou titlu de campioană. Jucători importanți în trecut la FCSB, Alexandru Bourceanu și Florin Gardoș i-au transmis lui Gigi Becali să-și ia adio de la trofeu.

”CFR a fost o echipă mai bună ca FCSB, asta e clar. E treaba clubului, managmentului, de ce n-au câștigat titlul cinci ani. CFR-ul are un avans destul de mare, dar în momentul în care vine play-off-ul vor veni undeva la 5, 6 puncte. Mai sunt meciuri de jucat din sezonul regulat așa că se mai pot întâmpla chestii.

ADVERTISEMENT

CFR e mai bună decât toate echipele, a fost mai bună în acest tur de campionat decât toate echipele din Liga 1. Dacă ne raportăm la rezultate, clar merită. Rezultatele sunt cele care contează dacă ne raportăm la titlu”, a declarat Bourceanu, pentru Antena Sport.

Gardoș o vede deja campioană pe CFR Cluj

Actualmente la Academica Clinceni, Florin Gardoș nu crede că vreuna dintre formațiile din față poate să emită pretenții la titlu și este de părere că echipa lui Dan Petrescu poate fi considerată deja campioană.

ADVERTISEMENT

”Da, CFR e campioană, e un ‘da’ categoric! În afară de FCSB, care încă reuşeşte să lege rezultatele bune şi se menţine la o oarecare distanţă, în rest, Craiova văd că nu reuşeşte să ţină pasul, mai e Voluntari, pe care nu o văd rezistând pe termen lung, Sepsi e departe, Rapid… nu prea văd pe altcineva!

E vorba şi de valoarea jucătorilor şi Dan Petrescu… e echipa creată de el, a venit, s-a întors, a plecat, iar s-a întors. CFR a cam luat titlul… în ultimii ani! Şi deja e un grup acolo! Sunt obişnuiţi cu meciurile tari! Sunt obişnuiţi cu fotbalul din Europa, chiar dacă anul acesta a fost doar Conference League”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Becali, mutări pentru a reveni în lupta la titlu

Singurul care pare convins că se poate lupta în continuare cu ardelenii este chiar Gigi Becali, iar FANATIK a aflat că acest vrea să întărească echipa în pauza de iarnă și s-a interesat de situația lui Bogdan Stancu, care, în prezent, evoluează pentru Eyupspor, echipă aflată în eșalonul secund din campionatul Turciei.

În cazul lui Constantin Budescu, situația este clară. Din informațiile FANATIKBecali nu mai dorește sub nicio formă să-l păstreze pe fotbalistul readus în această toamnă la FCSB, deoarece evoluțiile sale nu au fost cele scontate. În plus, plecarea „Magicianului” ar reprezenta „o gură de aer” pentru bugetul echipei, acesta având un salariu lunar de 20.000 de euro.

Chiar dacă nici Claudiu Keșeru nu se mai află în grațiile patronului și acesta i-a anunțat plecarea, FANATIK a aflat că atacantul va avea o discuţie cu Gigi Becali şi va rămâne până în vară la FCSB. Keşeru se află într-o situaţie specială şi nu poate să se transfere în această iarnă oriunde.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,70 este cota pentru „x2 și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT