Sport

Gigi Becali, pelerinaj la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou înaintea meciului Sepsi – FCSB

Cunoscut ca un om credincios, Gigi Becali nu avea cum să rateze pelerinajul la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul cetății Bucureștilor.
24.10.2022 | 20:10
Cunoscut ca un om credincios, Gigi Becali nu avea cum să rateze pelerinajul la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul cetății Bucureștilor. Sursă foto: Dumitru Angelescu @Libertatea
ADVERTISEMENT

Acestei sărbători îi sunt atribuite diverse tradiţii şi obiceiuri, pe care mulţi le respectă pentru a le merge bine în viaţă şi pentru a beneficia de ocrotirea Sfântului.

Pelerinaj la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou pentru Gigi Becali

Chiar dacă se află în așteptarea meciului Sepsi – FCSB, Gigi Becali s-a numărat printre numeroșii oameni prezenți pe dealul Mitropoliei care au participat la pelerinajul de la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou.

ADVERTISEMENT

La primele ore ale dimineții, omul de afaceri a venit la eveniment îmbrăcat într-o ținută lejeră, dar călduroasă. Becali a avut pantaloni de trening, un pulover pe gât, o vestă de blană și un fes negru pe cap.

Finanțatorul vicecampioanei României s-a întreținut cu preoții prezenți la eveniment și apoi a salutat voios mulțimea care îi cerea să stea la poze. După o perioadă petrecută pe dealul Mitropoliei, Becali a părăsit zona.

ADVERTISEMENT

Becali, mulțumit de demisia lui Dîncu de la Apărare

La scurt timp după ce a fost prezent la pelerinaj, Gigi Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre demisia lui Vasile Dîncu din funcția de ministru al Apărării. Oficialul FCSB speră că va avea înțelegere din partea noului ministru cu privire la conflictul cu CSA Steaua.

Latifundiarul din Pipera speră ca urmașul lui Vasile Dîncu va avea cu totul altă deschidere cu privire la posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea, dar și în legătură cu litigiul din instanță.

ADVERTISEMENT

Contrele lui Becali cu cei de la Sepsi

Pentru FCSB urmează un meci extrem de dificil pe terenul lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Partida care va închide etapa a 15-a din SuperLiga, se va disputa luni, de la ora 21:00. În cazul unei victorii, ”roș-albaștrii” pot urca pentru prima dată în acest sezon pe loc de play-off.

Dincolo de latura sportivă, patronul Gigi Becali a avut mereu un discurs critic la adresa covăsnenilor, uneori chiar cu accente xenofobe. În afară de asocierea dintre Sepsi şi guvernul maghiar, finanțatorul FCSB nu îi are la inimă pe cei de la Sepsi şi dintr-un alt motiv. Mai mulţi jucători şi antrenorul Cristiano Bergodi l-au sfidat de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

FCSB se mai şi refuză pentru… Sepsi. În această vară, Gigi Becali l-a dorit cu tot dinadinsul pe atacantul slovac Pavol Safranko. Rămas liber de contract după despărţirea de Mamelodi Sundowns, Safranko a declinat oferta FCSB-ului pentru a reveni la Sepsi.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,36  este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT