Fotbal international

Imagini de colecție cu Ronaldinho la Argentina – Croația 3-0. Starul brazilian a aplaudat la scenă deschisă golul lui Julian Alvarez. Video

Ronaldinho a fost prezent în tribunele stadionului din Lusail la semifinala Argentina - Croația 3-0 și a aplaudat frenetic unul dintre golurile lui Julian Alvarez.
14.12.2022 | 00:42
Imagini de colectie cu Ronaldinho la Argentina  Croatia 30 Starul brazilian a aplaudat la scena deschisa golul lui Julian Alvarez Video
Ronaldinho a fost prezent în tribunele stadionului din Lusail la semifinala Argentina - Croația 3-0 și a aplaudat frenetic unul dintre golurile lui Julian Alvarez. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Sud-americanii au făcut un meci excelent și s-au calificat din nou într-o finală mondială după o pauză de 8 ani.

Ronaldinho, încântat de golul lui Julian Alvarez din Argentina – Croația 3-0

Lionel Messi a marcat un gol, a dat două assist-uri și a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren în meciul Argentina – Croația 3-0, însă fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho l-a apreciat mai mult pe Julian Alvarez.

ADVERTISEMENT

Prezent pe Lusail Iconic Stadium, alături de alte mari legende ale fotbalului brazilian precum Ronaldo, Kaka, Cafu, Dida sau Roberto Carlos, Ronaldinho a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce aplauda încântat golul de 2-0 reușit de Alvarez.

Plecat din jumătatea proprie, atacantul de 22 de ani al lui Manchester City a făcut o cursă impresionantă prin defensiva croată, a beneficiat de câteva ricoșeuri norocoase din partea adversarilor și l-a învins pe portarul Dominik Livakovic, spre încântarea lui Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

Cu un zâmbet larg pe față, brazilianul de 42 de ani, a fost văzut aplaudând reușita lui Julian Alvarez, pe care mulți au comparat-o cu cea făcută de legendarul Diego Maradona la partida împotriva Angliei de la Cupa Mondială din 1986.

Ronaldinho Argentina - Croația 3-0 Julian Alvarez

Reacția lui Ronaldinho, cel care a fost considerat omul care l-a protejat pe Lionel Messi la începuturile acestuia la Barcelona, nu putea trece neobservată. Publicația argentiniană Ole a titrat: ”Argentina, uite cum te aplaudă Ronaldinho!”.

ADVERTISEMENT

Messi, pe urmele lui Maradona

Bucuria calificării Argentinei într-o nouă finală de Cupă Mondială a fost una de nedescris, iar fanii au ieșit imediat pe străzi pentru a sărbători acest succes care îi oferă șansa lui Lionel Messi să mai joace o finală și poate să-și adauge în palmares singurul trofeu important care îi lipsește.

Presa argentiniană a explodat după calificarea naționalei în marea finală, iar jurnaliștii nu au făcut niciun fel de economie în ceea ce privesc laudele. Și presa internațională a fost plină de elogii la adresa sud-americanilor, dar și a cursei lui Messi care a precedat golul trei.

ADVERTISEMENT

Argentina mai are un singur pas până la câştigarea trofeului. Lionel Messi a fost motorul “pumelor” în Qatar şi câteva coincidenţe de la acest turneu îl leagă de Diego Maradona, cel care le-a adus sud-americanilor ultimul trofeu planetar, în 1986.

ADVERTISEMENT
Tags: