Sport

Italia – Anglia, finala EURO 2020, oferă cote de vis pentru pariuri speciale cu „bani pe jos”

Italia – Anglia oferă cote atrăgătoare la pariuri speciale pentru toate evenimentele care se pot întâmpla în mega finala EURO 2020.
10.07.2021 | 18:22
Italia  Anglia finala EURO 2020 ofera cote de vis pentru pariuri speciale cu bani pe jos
ADVERTISEMENT

EURO 2020 a ajuns la marea finală. Italia – Anglia. „It’s coming home” sau „ It’s coming to Rome”, aceasta-i întrebarea, parafrazându-l pe danezul Hamlet, „eliminat” în semifinale de autorul său, „Great Will” Shakespeare.

Trofeu EURO 2020 va fi duminică seară pe „Wembley”, avantaj Anglia, dar Italia are argumente fotbalistice să strice marea sărbătoare care se pregătește în capitala „imperiului” și fotbalistic care a fost și se vrea în continuare a fi Great Britain.

ADVERTISEMENT

Italia – Anglia, super finala EURO 2020, oferă cote atrăgătoare pentru pariuri speciale cu „bani pe jos”

Nu se putea ca un astfel de mare eveniment să nu ofere „carne” pariorilor, cu o ofertă suculentă de cote care de care mai tentante pentru evenimentele ce vor condimenta ospățul de gală de pe „Wembley”.

Trecând peste clasicele „1X2” sau „PSFX” (tentant tare la astfel de meci…), finala EURO 2020 Italia – Anglia mai are o mulțime de variante de pariuri speciale. De la „echipa care va avea lovitura de start”, la posibilitatea că „meciul va ajunge la penalty-uri”.

ADVERTISEMENT
  • 2,10 este cota BETANO pentru „Italia va avea lovitura de start”
  • 1,70 este cota BETANO pentru „Anglia va avea lovitura de start”
  • 4,60 este cota BETANO pentru „meciul va ajunge la penalty-uri”

Va primi Anglia penalty (și) în finala EURO 2020?

Apropo de penalty-uri, ce ziceți, va fi dat vreun 11 m în finala EURO 2020? Cota BETANO pentru o astfel de „întâmplare” este cel puțin interesantă: 3,05. Și probabilitatea de a se „comite” destul de mare…

ADVERTISEMENT

După penalty-ul oferit în stare brută, nedat cu var, de polițistul olandez Danny Makkelie „gazdelor” în semifinala Anglia – Danemarca, nu este tentant și un pariu pe „Anglia marchează din penalty”, pentru care BETANO oferă o cotă mai mult decât tentantă?

Așa, ca un amănunt, finala EURO 2020 va fi arbitrată tot de un olandez, Bjorn Kuipers, care nu e polițist, e… milionar! Fondator al lanțului de supermarket-uri „Jumbo Kuipers” în Țările de Jos, are o avere estimată la „vreo” 12 milioane de euro…

ADVERTISEMENT

„Bani care-i permit oricând să se retragă din arbitraj, dar nu ratează șansa de a conduce în continuare meciuri importante din fotbalul european, iar finala de duminică e o mare împlinire pentru el”, după cum scrie tabloidul britanic „Daily Mail”.

  • 6,20 este cota BETANO pentru „Anglia marchează din penalty”

Va crește recordul de… autogoluri în finala EURO 2020?

EURO 2020 a stabilit un record neobișnuit și… neașteptat. Cel al autogolurilor. Au fost 11 „reușite” în propria poartă, cu două mai multe decât toate autogolurile marcate până acum în celelalte 15 ediții EURO precedente. Va ridica finala Italia – Anglia „ștacheta”?

  • 9,00 este cota BETANO pentru un autogol în finala EURO 2020

Cele două adversare din finală au primit puține goluri în cele 6 meciuri jucate de fiecare la EURO 2020: Italia lui Roberto Mancini trei, toate în fazele eliminatorii, Anglia lui Garteh Southgate doar unul, cu Danemarca, în semifinală. Sunt „șanse” ca finala să fie săracă în goluri, chiar fără gol, prudența va fi maximă de ambele părți.

  • 6,30 este cota BETANO pentru o finală EURO 2020 fără gol

  • (P) 4,30 este cota BETANO pentru „Italia câștigă la diferență de un gol”. Vezi toate cotele speciale aici!

ADVERTISEMENT