Sport

Kylian Mbappe, reacție violentă după plecarea lui Leo Messi de la PSG: ”E o rușine”

Leo Messi a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu PSG, iar Kylian Mbappe s-a arătat extrem de dezamăgit de plecarea starului argentinian.
14.06.2023 | 10:59
Kylian Mbappe reactie violenta dupa plecarea lui Leo Messi de la PSG E o rusine
Leo Messi a decis să nu-și prelungească înțelegerea cu PSG, iar Kylian Mbappe s-a arătat extrem de dezamăgit de plecarea starului argentinian. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Deși dat ca și transferat la Al Hilal unde urma să primească un salariu colosal, campionul mondial a ales în cele din urmă să meargă în MLS, la Inter Miami, explicând faptul că vrea să iasă din lumina reflectoarelor.

Kylian Mbappe, prima reacție după plecarea lui Leo Messi de la PSG

Leo Messi nu s-a ferit să recunoască faptul că cei doi ani petrecuți la PSG au fost cei mai grei din cariera sa, însă fostul său coechipier Kylian Mbappe acuză conducerea clubului, fanii echipei și presa pentru plecarea acestuia.

ADVERTISEMENT

”Vorbim despre probabil cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună când cineva ca Messi pleacă. Nu prea înțeleg de ce atât de mulți oameni au fost foarte bucuroși că el a plecat. Nu a primit respectul pe care îl merita în Franța. E o rușine…”, a declarat Mbappe, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Relația dintre cele două vedete nu a fost niciodată una prea caldă, însă presa franceză a scris că s-a răcit foarte tare după finala Cupei Mondiale din Qatar, când argentinianul nu i-a luat apărarea colegului său de la PSG, batjocorit de ceilalți fotbaliști din naționala ”pumelor”.

ADVERTISEMENT

Leo Messi nu a avut viață ușoară cu exigenții fani de pe Parc des Princes, în ultimele luni a fost chiar huiduit la scenă deschisă de ultrașii care considerau că nu își dă interesul la fel cum o făcea la Barcelona și că a venit la Paris doar pentru bani.

Mbappe, pe picior de plecare de la PSG

Kylian Mbappe nu este nici el într-o situație prea comodă, ba chiar se spune că se află la cuțite cu oficialii lui PSG după ce a anunțat printr-o scrisoare faptul că nu are de gând să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara viitoare.

ADVERTISEMENT

Mai marii clubului parizian au reacționat cu fermitate și i-ar fi transmis jucătorului că dacă nu va semna un nou contract în această vară ar putea fi vândut imediat, deoarece nu își doresc ca în vara lui 2024 să-l piardă gratis.

Atacantul în vârstă de 24 de ani a răspuns acestei reacții cu un comunicat oficial prin care a confirmat că nu a discutat niciodată despre prelungirea contractului cu PSG, iar conducătorii știau de decizia sa încă din vara anului 2022.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții este tot mai clar că Mbappe va pleca încă din această vară, mai ales că PSG a stabilit și suma pentru care îl va ceda: 150 de milioane de euro. Este o sumă cu 30 de milioane de euro mai mică decât cota de piață a ”șeptarului”.

ADVERTISEMENT