Sport

Lionel Messi calmează spiritele la PSG: ”Kylian Mbappe e o bestie”. Ce regret are în legătură cu Neymar

PSG a început în forță sezonul, dar scandalurile par să se țină lanț. Doar că Lionel Messi a încercat să liniștească apele și a vorbit în termeni laudativi de Kylian Mbappe.
26.09.2022 | 17:20
Lionel Messi calmeaza spiritele la PSG Kylian Mbappe e o bestie Ce regret are in legatura cu Neymar
PSG a început în forță sezonul, dar scandalurile par să se țină lanț. Doar că Lionel Messi a încercat să liniștească apele și a vorbit în termeni laudativi de Kylian Mbappe. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a avut un prim an mult sub așteptări la campioana din Ligue 1, însă startul noii stagiuni l-a găsit într-o formă de invidiat.

După un an la PSG, Lionel Messi l-a caracterizat pe Kylian Mbappe

Cum presa franceză a tot scris în ultima vreme despre un conflict deschis între Kylian Mbappe și Neymar, este clar că Lionel Messi a trebuit să devină liantul dintre cei doi și să încerce să așeze lucrurile între aceștia, lucru pe care a încercat să-l facă și la ultima apariție.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat legendarului fotbalist bulgar Hristo Stoichkov, argentinianul a ținut să-l laude pe Mbappe, în ciuda faptului că starul francez nu se află în acest moment la cel mai înalt nivel al carierei.

”Kylian este un jucător diferit, o bestie. Este foarte puternic în duelurile unu la unu, atacă spațiul liber, este foarte rapid și marchează multe goluri. Este un jucător complet și a demonstrat asta în ultimii ani, iar în sezoanele care vor urma va fi cu siguranță printre cei mai buni din lume”, a declarat Messi.

ADVERTISEMENT

Fericit să joace din nou împreună cu Neymar

În momentul în care a venit vremea să vorbească despre prietenul său Neymar, Leo Messi a dezvăluit faptul că cei doi se înțeleg foarte bine, însă a spus că există și un mare regret în ceea ce-l privește pe brazilian.

”Eu și Ney ne cunoaștem pe de rost, am petrecut mult timp la Barcelona, mi-ar fi plăcut să mă bucur mai mult de el acolo, dar viața ne-a adus împreună din nou la Paris. Suntem fericiți să fim împreună, îmi place să joc cu el”, a afirmat argentinianul.

ADVERTISEMENT

Mbappe, dorit cu insistență de Chelsea

Internaționalul francez are o relație extrem de rece cu Neymar, iar presa franceză a scris despre faptul că Mbappe le-a cerut șefilor de la PSG să-l vândă pe brazilian. Cei doi au avut un conflict dur în vestiar după un meci cu Montpellier și doar intervenția celorlalți coechipieri a făcut ca spiritele să se calmeze și astfel să nu se ajungă la bătaie.

Ultima ”nefăcută” a lui Mabppe a avut loc la naționala Franței. Starul lui PSG a refuzat să apară la ședința foto programată în catonamentul de la Clairefontaine, divergențelor pe care le are cu Federația Franceză în privința sponsorilor.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este blocat la PSG pentru următoarele trei sezoane, după ce și-a prelungit contractul la începutul acestui sezon, noul patron al lui Chelsea, Todd Boehly, a pus la cale un plan prin care să-l atragă pe Kylian Mbappe în capitala Angliei.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nice: 1,45 este cota pentru “total cornere: sub 11”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT