Sport

Mihai Rotaru, interesat de un fost antrenor al FCSB-ului. Obstacolul care-i stă în cale finanțatorului de la Universitatea Craiova

Un fost antrenor de la FCSB i-a atras atenția lui Mihai Rotaru pentru a prelua banca Universității Craiova. Totuși, patronul oltenilor întâmpină dificultăți.
17.12.2022 | 20:56
Mihai Rotaru interesat de un fost antrenor al FCSBului Obstacolul carei sta in cale finantatorului de la Universitatea Craiova
Mihai Rotaru a pus ochii pe Toni Petrea, fostul antrenor al celor de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după demisia lui Mirel Rădoi. Fostul selecționer al României a părăsit corabia oltenilor din cauza declarațiilor făcute de Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA. Dragoș Bon va pregăti formația din Bănie până la finalul anului, însă patronul oltenilor este nevoit să numească un nou tehnician. Toni Petrea, fostul antrenor al FCSB-ului, actualmente la Chindia, i-a atras atenția finanțatorului.

Toni Petrea i-a stârnit interesul lui Mihai Rotaru: „Înseamnă că ai arătat ceva”

Mirel Rădoi s-a despărțit de Universitatea Craiova după eliminarea din Cupa României Betano. Oltenii pierdeau, scor 1-2 la Pitești cu FC Argeș, iar la finalul partidei Rădoi își anunța în direct demisia. Deși se află sub contract cu Neftci Baku, Laurențiu Reghecampf este principala variantă pentru Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul oltenilor a îndreptat ochii spre Toni Petrea. Fostul antrenor al celor de la FCSB, ajuns pe banca celor de la Chindia, a reușit să o resusciteze pe formația dâmbovițeană pe care a scos-o din zona roșie a clasamentului. Totuși, Mihai Rotaru a recunoscut că îi va fi foarte greu să-l aducă în Bănie pentru că tehnicianul a antrenat deja la două echipe în SuperLiga.

„(n.r. E clar că v-a atras atenţia Toni Petrea după rezultatele cu Chindia) Da, da, da, şi faptul că la FCSB toți jucătorii l-au dorit înapoi. Şi în momentul în care jucătorii te doresc înapoi, aşa cum îşi doresc şi ai noştri, înseamnă că ai arătat ceva”, a declarat Mihai Rotaru, conform Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a dezvăluit când va numi noul antrenor la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a vorbit și despre situația pe banca Universității Craiova cu Dragoș Bon la cârmă. Oltenii au câștigat prima partidă de la plecarea lui Mirel Rădoi, scor 1-0 în deplasarea de la Mioveni.

„Bon are șansa lui, dar nu are licența PRO. Ar trebui să construim o struțo-cămilă. Toni Petrea a antrenat deja două echipe. Dacă ai vrea să-l iei, tot la fel, trebuie să construieşti o struţo-cămilă. Dau ca exemple, nu înseamnă acum că discutăm”, a declarat Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Patronul Universității Craiova a dezvăluit când va numi noul antrenor la Universitatea Craiova. Fotbaliștii olteni vor pleca în cantonamentul de iarnă la începutul anului viitor. „Vine cantonamentul, sper ca până pe 23 decembrie să facem anunțul. Dacă nu, până pe 27 să sțim cu cine mergem în continuare, pentru că pe 3 ianuarie plecăm în cantonament”, a adăugat Mihai Rotaru.

Sergiu Hanca, jucătorul exclus de Mirel Rădoi, a revenit în primul 11 al Universității Craiova

Mirel Rădoi i-a exclus pe Ivan, Markovic, Hanca și Vînă din lotul Universității Craiova înaintea meciului cu Rapid din luna noiembrie. Totuși, clauza din contract pe care Cracovia a stabilit-o cu Universitatea Craiova nu i-a permis fostului selecționer să-l trimită la echipa a doua, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

La mai bine de o săptămână după ce Mihai Rotaru a declarat că se află în litigiu cu Sergiu Hanca și că fotbalistul îi cere două milioane de euro, jucătorul în vârstă de 30 de ani a revenit în primul 11 al Universității Craiova. Dragoș Bon l-a inclus în formula de start pentru meciul cu Chindia, sâmbătă, 17 decembrie, ora 20:30.

Ultima oară când Sergiu Hanca a fost titular pentru formația de pe „Ion Oblemenco” a fost pe 9 noiembrie în meciul cu Ocna Mureș din Cupa României Betano.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,26 este cota pentru „X2” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT