Sport

Mihai Stoica a anunțat că noul antrenor de la FCSB îl pune pe ”mute” pe Gigi Becali: ”Charalambous va decide tot, inclusiv schimbările”

Elias Charalmbous este noul antrenor cu licență de la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit faptul că Gigi Becali nu se va mai băga la echipă.
01.04.2023 | 22:17
Mihai Stoica a anuntat ca noul antrenor de la FCSB il pune pe mute pe Gigi Becali Charalambous va decide tot inclusiv schimbarile
Elias Charalmbous este noul antrenor cu licență de la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit faptul că Gigi Becali nu se va mai băga la echipă. Sursă foto: captură Youtube@fcsbtv
ADVERTISEMENT

Cipriotul a fost adus pe banca vicecampioanei României unde va primi un salariu lunar de 5.000 de euro și va avea contract până la terminarea acestui campionat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Mihai Stoica crede că Gigi Becali nu se va băga peste noul antrenor de la FCSB

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a mărturisit că antrenoul Elias Charalmbous va lua toate deciziile tehnice la echipă împreună cu Mihai Pintilii, urmând ca finanțatorul Gigi Becali să nu mai intervină.

ADVERTISEMENT

”Eu n-am mulţi oameni în care am încredere. E o surpriză plăcută, e un tip foarte foarte pasionat. Păi am ajuns cam la capătul puterilor. Până la urmă a înţeles și Gigi Becali că puteam să pierdem meciurile!

Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte. Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii… e altceva!

ADVERTISEMENT

A fost la Vaslui. Elias va decide schimbările! Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Presa din Cipru, extaziată de numirea lui Charalambous la FCSB

Tehnicianul cipriot l-a surprins plăcut pe Mihai Stoica, încă din primele momente petrecute la FCSB. Managerul general e convins că Elias Charalambous este un plus pentru vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a dat primele declaraţii din postură de antrenor principal la FCSB, spunând că este bucuros să fie la un club de o asemenea talie. Antrenorul a fost reţinut  şi s-a ferit să vorbească de titlu.

Sosirea cipriotului în România a fost intens analizată de presa din țara natală a fostului jucător de la FC Vaslui. Jurnaliștii din Cipru consideră că Elias Charalambous a făcut un progres uriaș în momentul în care a ales să semneze cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Foștii internaționali Basarab Panduru și Florin Răducioiu nu privesc cu ochi buni venirea tehnicianului din Cipru la FCSB, explicând motivele pentru care nu consideră că acesta va avea un cuvânt de spus la echipă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT