Sport

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru jucătorii de la FCSB: “Cine e afectat de declarațiile lui Gigi Becali să își caute alte meserii. Pe mine m-a făcut zob de multe ori”

Managerul general Mihai Stoica le-a transmis jucătorilor de la FCSB să își caute altă meserie dacă se lasă afectați de criticile patronului Gigi Becali.
20.11.2021 | 21:16
Mihai Stoica mesaj ferm pentru jucatorii de la FCSB Cine e afectat de declaratiile lui Gigi Becali sa isi caute alte meserii Pe mine ma facut zob de multe ori
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB a vorbit despre plecarea lui Edi Iordănescu și le-a transmis un mesaj clar jucătorilor care se simt afectați de deciziile și declarațiile patronului.

Meme a vorbit și despre plecarea lui Constantin Budescu și Iulian Cristea, care au ieșit din grațiile patronului Gigi Becali și i-a făcut reproșuri fostului antrenor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, tranșant cu jucătorii FCSB-ului: „Pe mine m-a făcut zob de multe ori!”

Mihai Stoica consideră că fotbaliștii FCSB-ului nu ar trebui să se lase afectați de declarațiile patronului și le-a explicat faptul că și el a fost făcut praf de multe ori de Gigi Becali.

„Edi Iordănescu a plecat pentru că Gigi Becali a criticat jocul echipei, dar Gigi pe mine m-a făcut zob de multe ori. Am fost vinovat că n-a venit Deac sau nu știu ce”.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea nu mai este pe placul lui Gigi Becali, care voia să scape de jucător înainte de venirea lui Edi Iordănescu care i-a amânat sentința. De altfel, fundașul central a izbucnit în plâns după ce a fost schimbat la pauza unui meci, însă Mihai Stoica e tranșant:

„Jucătorii care sunt afectați de ce spune Gigi Becali, să se ducă să își caute alte meserii. Dacă Iulian Cristea e marcat de o declarație a lui Gigi Becali, înseamnă că nu are ce căuta la FCSB”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu crede că Budescu va pleca de la FCSB: „Nu s-a schimbat nimic pentru el”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a făcut scandal după 0-0 cu FC Voluntari și a dat telefon pe bancă pentru ca Budescu să fie înlocuit la pauză, ceea ce nu s-a întâmplat: „Nemulțumirea a fost că Budescu a fost schimbat în minutul 66, eu îl schimbam în minutul 30. Edi nu l-a vrut pe Budescu, eu l-am luat, eu l-am vrut. Nu am crezut niciodată că dă șapte exterioare, că nu a făcut niciodată așa. Nu stăm după Budescu, mă interesează să joace bine echipa”, a spus patronul FCSB la Digi Sport.

Cu toate acestea, Mihai Stoica e de părere că Budescu nu e în pericol iar atitudinea sa nu s-a schimbat după declarațiile patronului.

ADVERTISEMENT

„Constantin Budescu nu e afectat de declarațiile lui Gigi Becali. Nu s-a schimbat nimic pentru el. Nu este nicio problemă să dai pase cu exteriorul, problema este când le dai la adversar”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,98 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT