Sport

„Profețiile lui Mitică”! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir au despicat firul în 4X4 după CFR Cluj – FCSB. Exclusiv

„Profețiile lui Mitică”, în fiecare luni, 12:30. Unu la unu Horia Ivanovici cu Dumitru Dragomir despre derby-ul CFR Cluj – FCSB. Ce a prezis „Oracolul” pentru derby-ul din Gruia.
06.02.2023 | 12:42
Profetiile lui Mitica Horia Ivanovici si Dumitru Dragomir au despicat firul in 4X4 dupa CFR Cluj  FCSB Exclusiv
Nu ratați „Profețiile lui Mitică”! Luni, ora 12:30, live, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în 4X4 după CFR Cluj – FCSB. Ce a prezis „Oracolul” pentru derby-ul din Gruia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei show de show? Vrei să știi ce se va întâmpla în fotbalul românesc și nu numai? Nu rata „Profețiile lui Mitică”, în fiecare luni, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După deja cunoscuta emisune „Fanatik Superliga”, Horia Ivanovici face spectacol „unu la unu” cu „Oracolul de la Bălcești”, Dumitru Dragomir!

Nu ratați „Profețiile lui Mitică”! Luni, ora 12:30, live, Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în 4X4 după CFR Cluj – FCSB. Ce a prezis „Oracolul” pentru derby-ul din Gruia

„Profețiile lui Mitică” revin în forță luni, de la ora 12:30! Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir despică firul în 4X4 despre derby-ul CFR Cluj – FCSB de duminică seară, ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Vedeți mai jos ce a spus Dumitru Dragomir despre meciul din Gruia, cu subiect și predicat, nu așa, la general, cu „s-ar putea să câștige…”, „șansele cele mai mari le are…”.

Nu, „Oracolul” a fost precis. Și a dat câștigătoarea. „Meci urât, frumos, câștigă…”. Priviți și aflați cine câștigă în opinia lui Dumitru Dragomir! Duminică seară vom afla dacă a prezis la „punct ochit, punct lovit”.

ADVERTISEMENT

Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Și prezice soarta evenimentelor ce vor urma în fotbalul nostru numai în talk-show-ul online realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK.

Dumitru Dragomir nu a primit degeaba porecla de „Oracolul de la Bălcești”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal timp de 17 ani, între 1996 și 2013, și-a câștigat faima de prezicător pentru „gura sa de aur”, pentru predicțiile sale, care se adeveresc în mare proporție, așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

„Profețiile lui Mitică” vor fi „live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări „Profețiile lui Mitică” pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Mitică recunoaște: „Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la „Profețiile lui Mitică” din fiecare luni, ora 12:30, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că… „Nu pot să tac!” …O spune chiar el. „Și nici  Horia Ivanovici nu poate să tacă!”, mai spune „Oracolul”. Așa că în fiecare luni Horia Ivanovici va schimba „pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Mitică Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii.

ADVERTISEMENT

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile „la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte caruselul nebun al fotbalului românesc.

Pigmentat totul cu, evident, profețiile lui Mitică! Savuroase și… tăioase! Care, evident, nu pot lipsi de la … „Profețiile lui Mitică”! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… „omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, în fiecare luni, de la 12:30, numai pe FANATIK!

Nu rata nici „Fanatik Superliga”! De la ora 10:30, înainte de „Profețiile lui Mitică”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

„Profețiile lui Mitică” o să vă delecteze în fiecare luni după „Fanatik Superliga”. Emisiune aflată în al doilea sezon, pe care o poți urmări în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Horia Ivanovici face analiza fiecărei etape, și nu numai, ci a întregului fenomen, analizând „la sânge” evenimentele din fotbalul românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai sportului-rege.

Luni, 6 februarie, vor fi prezenți în emisiunea lui Horia Ivanovici 4 „nume” importante în fotbalul nostru: „Cobra” Adrian Ilie, „Jokerul” Vivi Răchită, „Influencerul” Robert Niță și „Il Consigliere” Andrei Vochin al președintelui FRF Răzvan Burleanu. Iar marți îi veți vedea la „Fanatik Superliga” pe Dănuț Lupu, Florin Gardoș, Robert Niță și Cristi Coste.

Tot spectacolul oferit săptămânal de Horia Ivanovici și invitații săi la „Fanatik Superliga” și „Profețiile lui Mitică” este posibil cu ajutorul sponsorului principal Superbet (sponsor și al primei ligi) și al sponsorului Premium Aqua Carpatica.

Nu uita: înainte și după fiecare etapă Horia Ivanovici vă provoacă „Să facem show!” la „Fanatik Superliga” și „Profețiile lui Mitică”! „Revista de front” a fotbalului românesc!

În exclusivitate pe FANATIK: site, youtube, facebook, Tik Tok! În fiecare luni, marți și vineri! FII FANATIK CU HORIA IVANOVICI!

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
”O veste groaznică”. A murit la doar 46 de ani
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din...
Cel mai temut criminal în serie din România ar putea fi eliberat din închisoare. A fost condamnat pe viață în 2015
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase
La 13 ani, avea 90 de kg şi adoptase "body positivity". Cât a slăbit după ce a aflat că sănătatea are altă "părere"
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu...
Statul pe scaun timp îndelungat, asociat cu o moarte prematură. Exercițiile fizice nu ajută
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Ce conțin, de fapt, crenvurștii. Lista pe care mulți cumpărători o ignoră
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Cazul elevului abuzat sexual de două ori. Directoarea școlii, prima reacție
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea...
Motivul real pentru care Naomi Hedman a rupt logodna cu Florin Ristei: „Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”