Sport

Pe ce manea celebră a sărbătorit CSA Steaua victoria cu Dinamo. Fanii ”militari” n-ar fi de acord. Video exclusiv

Jucătorii de la CSA Steaua au sărbătorit victoria în fața rivalilor de la Dinamo pe o manea la vogă în urmă cu 20 de ani.
18.04.2023 | 23:44
Pe ce manea celebra a sarbatorit CSA Steaua victoria cu Dinamo Fanii militari nar fi de acord Video exclusiv
Jucătorii de la CSA Steaua au sărbătorit victoria în fața rivalilor de la Dinamo pe o manea la vogă în urmă cu 20 de ani. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

”Militarii” s-au impus extrem de clar, scor 2-0, în meciul de pe stadionul Ghencea și au revenit pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa lui Daniel Oprița are 47 de puncte, cu unul mai mult decât Poli Iași. De cealaltă parte, ”câinii” au rămas pe poziția a patra, cu 38 de puncte.

Jucătorii de la CSA Steaua au petrecut pe o manea celebră victoria cu Dinamo

Fericiți pentru victoria din derby-ul cu Dinamo, jucătorii de la CSA Steaua au sărbătorit în vestiar pe o manea celebră. Momentul s-ar putea să nu fie foarte apreciat de fanii din Peluza Sud, care în timpul jocului au afișat un banner ironic la adresa ”câinilor” pe tema manelelor: ”Din culisele vieții de dinamovist: manele, cumetrii și un lider traseist!”

ADVERTISEMENT

FANATIK a filmat bucuria elevilor lui Daniel Oprița care petreceau la stadionul din Ghencea pe melodia ”Așa sunt zilele mele” a lui Adrian Copilu Minune, o manea foarte populară la începutul anilor 2000.

Vasile Dâncu a venit pe stadionul Ghencea unde a urmărit derby-ul CSA Steaua – Dinamo 2-0, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, și s-a arătat încrezător că proiectul său va trece de Parlament și echipa lui Daniel Oprița va juca din sezonul viitor în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării, alături de alți doi parlamentari, au propus un proiect pe lege prin care se cere modificarea Legii Sportului în așa fel încât cluburile de drept public să poată lua startul în ligile profesioniste. Echipa armatei, care se confruntă cu interdicția de a promova din acest motiv, ar fi prima pe listă care ar putea beneficia de aprobarea modificării.

Duelul galeriilor, mult mai interesant decât cel de pe teren

Daniel Oprița a fost în extaz după victoria obținută de CSA Steaua în duelul cu Dinamo, felicitându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat. Tehnicianul a refuzat să vorbească despre posibilitatea ca din sezonul viitor echipa sa să evolueze în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Mai avem de jucat, trebuie să ne bucurăm, dar le-am spus băieților că vom avea un meci greu la Buzău și că trebuie să fim pregătiți de meciul următor. Noi ne facem meseria și dacă avem drept de promovare sau nu”, a spus Oprița.

La rândul său, Adi Popa a fost impresionat de felul în care fanii i-au încurajat pe jucători, spunând că spectacolul pirotehnic și cele două coregrafii au creat o atmosferă mult mai frumoasă decât la meciurile din prima ligă.

ADVERTISEMENT

A fost un adevărat duel al bannerelor între cele două galerii. Fanii ”câinilor” au făcut glume pe seama susținerii clubului de către Armata Română, în timp ce suporterii ”roș-albaștrilor” le-au transmis rivalilor că galeria lor nu se compară cu cea a FCSB-ului, condusă de Gheorghe Mustață, a lor fiind mult mai dură.

ADVERTISEMENT
Tags: