Sport

Pierderi uriașe pentru Dan Petrescu. Nana Boateng și Yuri Matias, suspendați pentru returul CFR Cluj – Lazio

Nici nu s-a terminat meciul de la Roma și Dan Petrescu are bătăi de cap pentru returul CFR Cluj - Lazio, deoarece Nana Boateng și Yuri Matias vor fi suspendați.
16.02.2023 | 23:04
Pierderi uriase pentru Dan Petrescu Nana Boateng si Yuri Matias suspendati pentru returul CFR Cluj  Lazio
Nici nu s-a terminat meciul de la Roma și Dan Petrescu are bătăi de cap pentru returul CFR Cluj - Lazio, deoarece Nana Boateng și Yuri Matias vor fi suspendați. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Cei doi jucători ai campioanei României au primit cartonașe galbene în prima repriză a întâlnirii de pe Stadio Olimpico și, cum sunt la al treilea avertisment în Conference League, nu vor putea juca la retur.

Nana Boateng și Yuri Matias vor fi suspendați la returul CFR Cluj – Lazio

Campioana României va avea un retur infernal în play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League, iar antrenorul Dan Petrescu nu-i va va avea la dispoziție pe Nana Boateng și Yuri Matias, care vor fi suspendați pentru CFR Cluj – Lazio.

ADVERTISEMENT

Cei doi jucători au fost avertizați de arbitrul englez Craig Pawson pentru faulturi. Mai întâi a fost Boateng în minutul 41, pentru un joc periculos la Vecino, urmat de Yuri, în minutul 45+3, pentru o ținere la Immobile.

Mai mult din faza fixă ce a urmat faultului comis de Yuri, italienii au reușit să deschidă scorul. Felipe Anderson a executat lovitura liberă și lobat balonul peste apărarea lui Dan Petrescu, iar Ciro Immobile a înscris cu o reluare absolut fantastică din întoarcere.

ADVERTISEMENT

Până la acel moment, CFR Cluj a stat bine în teren, profitând și de faptul că joacă în superioritate numerică din minutul 15. Atunci, ”centralul” englez i-a arătat direct cartonașul roșu lui Patric pentru un fault în poziție de ultim apărător asupra lui Ermal Krasniqi.

De altfel, Craig Pawson a împărțit cu generozitate cartonașele în partida de la Roma. Alți trei jucători de la Lazio au mai fost avertizați. Este vorba de Mattia Zaccagni, Sergej Milinkovic-Savic și Elseid Hysaj.

ADVERTISEMENT

Ce primă au jucătorii de la CFR Cluj pentru calificare

Italienii au luat o decizie bizară înaintea meciului dintre Lazio și CFR Cluj, prin care au încercat să îi șicaneze pe jucătorii campioanei României. Deși la Roma, la ora meciului, sunt 9 grade Celsius și cerul e temporar noros, aceștia au decis să ude minute bune gazonul cu o oră înaintea startului confruntării din Conference League.

Înainte de primul fluier al partidei de la Roma, gazdele au pus în scenă spectacolul pe care îl fac la fiecare joc de pe Stadio Olimpico. Vulturul Olimpia, mascota formației romane, a fost eliberat și a zburat în interiorul arenei. Apoi, fanii au cântat fabulos imnul lazial.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, patronul Neluțu Varga le-a transmis jucătorilor prima pe care vor juca împotriva trupei lui Maurizio Sarri. Este vorba despre o primă cumulată de 200.000 de euro, pentru jucători și pentru staff. Există o condiție pentru ca Petrescu și ai săi să o acceseze.

ADVERTISEMENT