Sport

PSG i-a găsit înlocuitor lui Mbappe. Dă 80.000.000 de euro pentru un golgheter

PSG se află în căutarea unui înlocuitor pentru ”rebelul” Kylian Mbappe și este pe cale să transfer un super atacant care a făcut furori la Cupa Mondială din Qatar.
02.08.2023 | 23:49
PSG ia gasit inlocuitor lui Mbappe Da 80000000 de euro pentru un golgheter
PSG se află în căutarea unui înlocuitor pentru ”rebelul” Kylian Mbappe și este pe cale să transfer un super atacant care a făcut furori la Cupa Mondială din Qatar. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Rămași în această vară fără Leo Messi plecat în MLS și cu un Mbappe care nu vrea să-și prelungească înțelegerea scandentă vara viitoare, parizienii se văd nevoiți să găsească soluții de urgență pentru linia de atac.

Goncalo Ramos, înlocuitorul lui Mbappe la PSG

După ce s-au lovit de refuzul lui Harry Kane, care își dorește să ajungă la Bayern Munchen, conducătorii lui PSG s-au reorientat către atacantul portughez de la Benfica Lisabona, Goncalo Ramos, pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

Conform jurnalistului Nicolo Schiara, parizienii au făcut deja o ofertă de 80.000.000 de euro pentru achiziționarea fotbalistului în vârstă de 22 de ani care a impresionat la Cupa Mondială când a marcat un hattrick în meciul Portugalia – Elveția 6-1.

În ciuda faptului că Ramos are o cotă de piață de 50 de milioane de euro, rămâne de văzut dacă Benfica îi va da drumul lui Ramos. Lusitanii sunt recunoscuți că vând jucători la prețuri extraordinare, ultimii care au plecat de pe Da Luz fiind Joao Felix (Atletico Madrid, 127 de milioane de euro), Enzo Fernandez (Chelsea, 121 de milioane de euro) și Darwin Nunez (Liverpool, 80 de milioane de euro).

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Goncalo Ramos a evoluat în 47 de partide în toate competițiile, reușind să marcheze 27 de goluri și să ofere 12 pase decisive. El a fost un om extrem de important în câștigarea celui de-al 38-lea titlu de campioană pentru Benfica.

Mbappe, aproape de a ajunge la Real Madrid

Exclus din lotul lui PSG pentru stagiul de pregătire din Japonia și Correa de Sud, Kylian Mbappe pare tot mai aproape de un transfer la Real Madrid încă din această vară, mai ales după ultima postare făcută pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a anunțat că Real Madrid e decisă să nu ”liciteze” mai mult de 230 de milioane de euro pentru transferul lui superstarului francez, ținând cont că PSG îl va pierde gratis în vară dacă nu îl vinde acum.

După ce l-au ratat pe Leo Messi, șeicii de la Al Hilal s-au reorientat spre Mbappe și au făcut o ofertă de 300 de milioane de euro pentru achiziționarea sa. Deși ar fi urmat să primească un salariu anual de 700 de milioane de euro, atacantul a refuzat să meargă la arabi.

ADVERTISEMENT

La un moment dat s-a vorbit chiar despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă la Liverpool, însă managerul Jurgen Klopp a negat cu vehemență această variantă. Tehnicianul german a menționat că ar fi o mutare mult prea costisitoare pentru ”cormorani”.

ADVERTISEMENT