Fotbal intern

Reacție violentă în cazul de dopaj de la Astra Giurgiu: ”Balaj prea e negru în cerul gurii”

08.04.2021 | 15:25
Reactie violenta in cazul de dopaj de la Astra Giurgiu Balaj prea e negru in cerul gurii
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a avut o reacție violentă în cazul de dopaj al celor trei jucători de la Astra Giurgiu și consideră că aceștia sunt nevinovați și ar trebui să fie lăsați să joace fotbal.

Fotbaliștii giurgiuveni Kehinde Fatai, Takayuki Seto și Alexandru Ioniță au fost suspendați în toamna anulului trecut după ce au fost prinși că își administrau vitamine și minerale într-o cantitate ce depășea normele admise.

ADVERTISEMENT

Ioniță a retractat totul și i-a acuzat pe Cristi Balaj și pe alți membri ai ANAD că au făcut presiuni mari pentru a se declara vinovat.

Cazurile de dopaj de la Astra l-au înfuriat pe Dumitru Dragomir

”Balaj prea e negru în cerul gurii. Sportivii nu au nicio vină! Ce, ei știau? Întrebați vreun sportiv să vedeți dacă știe de metoda asta. Ce clauză să fie în contract când te duce doctorul acolo? Dacă e adevărat…”, a declarat Dumitru Dragomir despre cazul de dopaj de la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

”Ioniță are dreptate! Jucătorii trebuie lăsați să joace! Una e când iei pastiluțe și alta e când te duci și îți face ca la ATI, îți bagă oxigen. Dacă e greșeală, trebuie iertați! Nu sunt oameni ăștia care vor ‘să curețe’ jucătorii și care nu-i lasă să joace! Nu fiți negri în cerul gurii!”, a mai spus fostul șef al LPF la Pro X.

”Jucătorii au greșit! Prezintă scuze și gata! Să le dea o sancțiune și gata. Pentru un rahat nu-i lasă să joace… La noi e ca la dracu’! Noi l-am condamnat pe Gică Popescu…”, a continuat ”Mitică”.

ADVERTISEMENT

Dragomir vrea edicație cu vorbă bună

”Balaj și alții cred că doar prin sancțiuni educi un om. Nu! Trebuie cu suflet bun și vorbă bună. Eu am o părere autorizată, de bunic, de om cu nepoți și copii! Ce, au greșit și le luăm viața?!”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Cristi Balaj a răspuns acuzelor lui Ioniță printr-un comunicat în care susține faptul că toate procedurile din cazul de dopaj de la Astra au fost făcute cu respectarea reglementărilor în vigoare.

ADVERTISEMENT

În scandal a intervenit și fostul arbitru Adrian Porumboiu, care are un conflict mai vechi cu Balaj încă de pe vremea când finanța FC Vaslui. Acesta nu a ratat momentul unor noi înțepături adresate actualului președinte ANAD.

ADVERTISEMENT