Sport

Revista Fanatik pe mai! Interviu tulburător cu Victor Becali: „A vrut să se sinucidă de cinci ori!”. Garry Kasparov vs Vladimir Putin. Drama celui mai înfocat suporter FCSB

Revista FANATIK din mai vă oferă un interviu tulburător cu Victor Becali, cum a ajuns Garry Kasparov cel mai mare dușman al lui Putin, drama celui mai înfocat suporter FCSB, muza Simona Țăranu din spatele ecranului Digi.
09.05.2022 | 12:38
Revista Fanatik pe mai Interviu tulburator cu Victor Becali A vrut sa se sinucida de cinci ori Garry Kasparov vs Vladimir Putin Drama celui mai infocat suporter FCSB
Revista FANATIK din mai vă oferă un interviu tulburător cu Victor Becali, cum a ajuns Garry Kasparov cel mai mare dușman al lui Putin, drama celui mai înfocat suporter FCSB, muza Simona Țăranu din spatele ecranului Digi
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Un nou număr al revistei PREMIUM FANATIK, cea mai spectaculoasă revistă de sport din România, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 84 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

Subiecte exclusive în noul număr al revistei FANATIK: interviu tulburător cu Victor Becali: „A vrut să se sinucidă de cinci ori!”, Garry Kasparov vs. Vladimir Putin, drama celui mai înfocat suporter FCSB

Nu rata un interviu PREMIUM FANATIK cu Victor Becali în noul număr al revistei glossy FANATIK! Destăinuiri tulburătoare despre momentele grele din viață și din fotbal, în care șochează cu dezvăluiri neașteptate: „A vrut să se sinucidă de cinci ori!”

ADVERTISEMENT

Ce spune Victor Becali despre fratele Giovanni, Cristi Chivu, Adi Mutu, Gică Hagi, Edi Iordănescu, Cristi Borcea, Gigi Becali, Ionuț Lupescu, Răzvan Burleanu, Iuliu Mureșan și alte nume importante din fotbalul nostru, află, în exclusivitate din noul număr al revistei glossy FANATIK!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium!

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista PREMIUM FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te mai poți delecta în acest număr al revistei PREMIUM FANATIK în afară de interviul cu Victor Becali? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei premium FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 84 de pagini glossy la numai 10 lei!

ADVERTISEMENT
  • Povestea vieții fascinante a lui Garry Kasparov, cel mai mare șahist all time, care s-a retras din activitate în 2005, deși era numărul 1 mondial, pentru a se dedica luptei împotriva „dictatorului Vladimir Putin”. Atenție: acum 17 ani! Din păcate avertismentele sale nu au fost percepute la adevărata lor gravitate și acum suportăm toți consecințele…

coperta revista Fanatik luna mai

  • Interviu dincolo de „sticla” Digi Sport cu frumoasa Simona Țăranu, prezentatoarea știrilor din sport. Cum a ajuns acolo, cu ce echipă ține, „conflictul” sportiv cu soțul, cel mai greu, dar și cel mai frumos moment din fața camerelor de luat vederi, un-doi-uri despre plăcerile vieții „particulare”, află numai din revista FANATIK pe luna mai!
  • Știi cine este Manuel Dogaru? Dacă nu, află din revista FANATIK pe luna mai! Suporterul-talisman al FCSB-ului are o istorie puțin spus dramatică. Născut în anul cel mai important în tradiția nu numai a Stelei, dar și a întregului fotbal românesc, povestea vieții sale impresionează până la lacrimi. Află chinul și fericirea sa numai din revista FANATIK din luna mai!
  • Cum a salvat Marius Vizer, președintele FIJ, viitorul judo-ului ucrainean, cum se „materializează” zi de zi, văzând cu ochii, cadoul de nuntă al lui Gigi Becali pentru fiica sa Teodora, „trofeele” din garajul lui Karim Benzema, cine este elvețianca blondă care a cucerit stadioanele din Anglia. Adică revista FANATIK din luna mai! Nu o rata că nu știi ce pierzi!
ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă noul număr al revistei PREMIUM FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale!

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Silviu Ghering, Andrei Dicu și Răzvan Nicolae nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noul număr din mai al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe mai al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 84 de pagini de lux, la numai 10 lei!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! Nu, nu emoție, ci emoții, multe emoții!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT