Life

Revista Taifasuri 850! Editorial Fuego! Interviu cu „Eliza” din serialul „Vlad” + CD de suflet Valentin Sanfira! Exclusiv!

Exclusiv în revista TAIFASURI 850: editorial Fuego, super-interviu cu Olimpia Melinte, „Eliza” din serialul „Vlad”, CD de suflet cu Valentin Sanfira, mega-concurs cu premii auto!
23.09.2021 | 15:04
Revista Taifasuri 850 Editorial Fuego Interviu cu Eliza din serialul Vlad  CD de suflet Valentin Sanfira Exclusiv
Revista Taifasuri 850! Editorial Fuego! Interviu cu „Eliza” din serialul „Vlad” + CD de suflet Valentin Sanfira!
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri 850! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu „Eliza” din serialul „Vlad”, un CD de suflet cu Valentin Sanfira și un mega-concurs cu premii auto!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui Fuego din revista TAIFASURI 850 despre o voce… de voce! Nico! „Cea mai versatilă și mai plină de nuanțe voce de la noi din țară!”

ADVERTISEMENT

„Avem o mulțime de artiste care au glas fenomenal, tehnică și bucurie de a cânta! Dar nu e la îndemâna oricui să treci de la un gen la altul, să n-ai probleme legate de tonalitate, să te poți adapta perfect fiecărui gen fără a face vreun efort. Aceasta este NICO!”

„Nu știu dacă percepe toată lumea aceasta capacitate extraordinară a ei de a găsi noi și noi valențe interpretative, de a pune un strop de originalitate, indiferent că alege să cânte muzică pop sau dance, folclor, romanță sau rock”

„Pe toate le face la cel mai înalt nivel și pune în fiecare un strop, foarte important, de emoție, de sensibilitate! Nu cântă mecanic și sufletul ei este în fiecare notă și-n fiecare fragment special. Anii de muncă din spate se văd și felul acesta dezinvolt de-a privi vocația pe care o are, îi dublează talentul și încrederea în sine!”

Tot ce crede și-și asumă Fuego despre Nicoleta Matei (câți știați că acesta este numele „din buletin” al vedetei Nico?)aflați citind întregul său editorial din numărul 850 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 23 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 850

  • Super-interviu cu Olimpia Melinte, mereu surprinzătoarea Eliza din serialul „Vlad”, interviu plin de substanță despre carieră, familie și, mai ales, despre cumpenele vieții de actriță. Care te obligă, dacă îți respecți meseria, să joci și când, acasă, îți moare cineva drag… Aflați și „culisele” celui mai vizionat serial românesc numai din revista TAIFASURI 850!

coperta revista Taifasuri 850

  • Știți ce este lumbersexualul? Noul trend care încet, încet, dar sigur  îi ia locul metrosexualului? Varianta îmbunătățită a hipsterului de altădată? Dacă vreți să cunoașteți „tăietorul de lemne din secolul al XXI-lea”, citiți revista TAIFASURI 850!
  • Asigurarea privată de sănătate acoperă servicii medicale complexe și clinicile particulare au devenit o variantă viabilă pentru mulți români. Aflați cum puteți scăpa de nenorocirile din sistemul public de sănătate din revista TAIFASURI 850!
  • Cele mai spectaculoase metode de pescuit, de la plase de fibre naturale făcute din… urzici la întovărășirea cu… cormorani, de la dat la pește cățărați pe stâlpi înfipți în pământ la pescuitul de pe… epave, toate aceste povești pescărești, dar reale!, le puteți citi în revista TAIFASURI 850!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete surprinzătoare cu gutui, agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 850 al revistei TAIFASURI!
ADVERTISEMENT

Nu ratați un CD de suflet! În exclusivitate cu revista TAIFASURI!

Și nu uitați surpriza pe care v-o oferă revista TAIFASURI 850: un CD de suflet în premieră națională și în exclusivitate cu melodiile cele mai… populare ale îndrăgitului – că e și frumos, nu numai talentat, nu-i așa, doamnelor și domnișoarelor?! – artist Valentin Sanfira. Numai cu revista TAIFASURI 850 veți primi acest CD de excepție!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 850 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 23 septembrie! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19 sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT