Sport

Șumudică, reacție clară după ce a fost propus la Botoșani: ”Mă luați la mișto?”

FC Botoșani a rămas fără antrenor după înfrângerea din meciul cu Dinamo, iar unul dintre numele vehiculate pentru a prelua postul rămas vacant a fost cel al lui Marius Șumudică.
17.08.2023 | 17:45
Sumudica reactie clara dupa ce a fost propus la Botosani Ma luati la misto
FC Botoșani a rămas fără antrenor după înfrângerea din meciul cu Dinamo, iar unul dintre numele vehiculate pentru a prelua postul rămas vacant a fost cel al lui Marius Șumudică
ADVERTISEMENT

Patronul Valeriu Iftime a luat decizia de a-l schimba pe Marius Croitoru din cauza faptului că acesta nu are licența PRO, iar în timpul jocurilor nu are voie să se ridice de pe bancă și acest lucru afectează jocul echipei.

Șumudică refuză ideea de a antrena FC Botoșani

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu este de părere că cea mai bună variantă pentru FC Botoșani ar reprezentat-o numirea în funcția de antrenor a lui Marius Șumudică, iar acest lucru ar fi și în beneficiul tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Doar că ”Șumi”, despre care s-a vehiculat că ar putea ajunge la Rapid sau la Universitatea Cluj, nici nu vrea să audă de preluarea celor de la FC Botoșani, așteptând mai degrabă să primească o ofertă din străinătate.

”Nu mă întrebați de această posibilitate. Mă luați la mișto? Respect munca celor de acolo, dar nu e ceva care să mă atragă”, a declarat Șumudică, pentru iamsport.ro, despre o eventuală colaborare cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Șumudică a fost în cărți să preia Universitatea Cluj

Deși un idol printre fanii Rapidului, liderul galeriei din Giulești, Liviu Ungureanu, a anunțat la FANATIK SUPERLIGA, după eșecul din partida cu Petrolul, că suporterii nu-l vor pe Marius Șumudică în locul lui Cristiano Bergodi, motivând faptul că nu vor ca acesta să se compromită.

Deranjat peste măsură de afirmațiile făcute de cel supranumit ”Bocciu”, Șumudică a explodat și a anunțat că nu se mai pune problema să ajungă la Rapid în acest sezon, indiferent de situația care ar apărea.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că ”Șumi” a fost în cărți și la Universitatea Cluj, care a dorit să-l schimbe pe Toni Petrea. Clujenii i-au pus pe masă un salariu de 38.500 de euro, record absolut la noi în ţară, însă nu s-a ajuns la nicio înțelegere.

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, tehnicianul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu a exclus varianta de a antrena în țară în următoarea perioadă și a dezvăluit că așteaptă oferte din străinătate.

ADVERTISEMENT

Până la momentul când va reveni în iarbă, Marius Șumudică a mers ca analist TV la Digi Sport. Doar că antrenorul a decis să pună capăt acestei cariere după doar câteva luni, considerând că mai mult își face dușmani din acea poziție.

ADVERTISEMENT