Sport

Superstiția lui Dan Petrescu: ce a decis înainte de CFR Cluj – Lazio. Jucătorii campioanei României au rămas perplecși! Exclusiv

Dan Petrescu și-a lăsat mască fotbaliștii. A luat o decizie șoc înainte de CFR Cluj - Lazio, decizie care i-ar putea aduce miraculoasa calificare în optimile Conference League.
23.02.2023 | 12:00
Superstitia lui Dan Petrescu ce a decis inainte de CFR Cluj  Lazio Jucatorii campioanei Romaniei au ramas perplecsi Exclusiv
Superstiția lui Dan Petrescu: ce a decis înainte de CFR Cluj - Lazio. Jucătorii campioanei României au rămas perplecși. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu încearcă absolut orice în speranța că CFR Cluj va produce minunea și o va elimina pe Lazio din drumul spre optimile UEFA Europa Conference League. „Bursucul” a apelat la superstiții înaintea returului din Gruia, programat joi, 23 februarie, de la ora 19:45.

Dan Petrescu a apelat la superstiții înainte de CFR Cluj – Lazio. Precedentul care îi poate aduce calificarea în optimile Conference League

FANATIK a aflat în exclusivitate că, după antrenamentul oficial de dinaintea returului cu Lazio și după ce echipa a luat cina, Dan Petrescu și-a luat prin suprindere fotbaliștii, pe care i-a trimis acasă! Jucătorii campioanei României au fost rechemați în cantonament în această dimineață, la ora 09:00. Ei vor sta la un hotel din Cluj până cu două înaintea meciului cu italienii.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când „Bursucul” ia o astfel de decizie. Site-ul nostru a anunțat în exclusivitate că înaintea meciului cu FC Argeș, Dan Petrescu nu și-a băgat jucătorii în cantonament, ceva ce nu se mai întâmplase în cei cinci ani de când antrenează în Gruia.

Ideea tehnicianului a fost de bun augur, iar ardelenii au reușit să spargă gheața și să îi învingă pe piteșteni, scor 3-1. Înaintea succesului cu FC Argeș, CFR Cluj avea o serie de trei înfrângeri consecutive, cu FCSB (0-1), U Craiova (0-2) și Lazio (0-1). Petrescu speră să dea din nou lovitura, chiar dacă are absențe importante înainte CFR – Lazio.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României, iritat la conferința de presă

Yuri Matias și Nana Boateng sunt suspendați pentru returul din play-off-ul UEFA Europa Conference League. Din acest motiv, Dan Petrescu a fost extrem de iritat la conferința de presă premergătoare jocului cu italienii, acolo unde a răbufnit:

„Aș vrea să știu și eu cine lipsește de la Lazio. La meciul tur au zis că joacă cu echipa a doua. Aia a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, din păcate, Yuri și cu Boateng. La ei doar Pedro din ce știu eu, care nu era titular.

ADVERTISEMENT

Deci din punctul ăsta de vedere noi pierdem, pentru că noi avem doi titulari și ei au o rezervă care nu joacă. Deci noi suntem dezavantajați. Nu mai băgați invers tot timpul. Noi avem doi jucători titulari care nu joacă, ei nu au pe nimeni. O să vedeți mâine”, a declarat Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Lazio.

Ce decizie a luat Lazio înaintea vizitei în Gruia

Omologul lui Dan Petrescu de pe banca lui Lazio, Maurizio Sarri, a luat și el o decizie mai puțin obișnuită înaintea partidei din Gruia. FANATIK v-a prezentat în exclusivitate programul italienilor din momentul în care aceștia au ajuns în România.

ADVERTISEMENT

Lazio a sosit la Cluj cu o întârziere de 15 minute, iar autocarul i-a adus de la aeroport direct la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Fotbaliștii lui Sarri au venit să inspecteze pentru scurt timp gazonul, deoarece tehnicianul italian a decis să nu efectueze nicio ședință de pregătire în România.

Indiferent de rezultatul din această seară, returul cu Lazio va rămâne un meci istoric pentru CFR Cluj. Campioana ultimelor cinci sezoane va atinge o bornă importantă: meciul cu numărul 100 în cupele europene! Și partida pe Olimpico, stadion de pe care FANATIK v-a oferit cele mai calde informații, a fost una specială pentru ardeleni. Ciprian Deac a evoluat de ziua lui de naștere doar pentru a doua oară în carieră. Pe 16 februarie, „decarul” a împlinit 37 de ani.

  • 99 de meciuri are CFR Cluj în cupele europene înaintea returului cu Lazio din play-off-ul Conference League
ADVERTISEMENT