Sport

Veste bună pentru Dinamo. A câștigat procesul cu un jucător care își cerea drepturile financiare

Dinamo se află într-un moment delicat atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, dar a primit o veste bună în ceea ce privește procesul pe care îl avea cu un fost jucător.
27.04.2022 | 13:35
Veste buna pentru Dinamo A castigat procesul cu un jucator care isi cerea drepturile financiare
Dinamo se află într-un moment delicat atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, dar a primit o veste bună în ceea ce privește procesul pe care îl avea cu un fost jucător. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După un sezon de coșmar, ”câinii” vor fi nevoiți să joace un baraj cu o formație din Liga 2 în încercarea de a se salva de la retrogradarea din Casa Pariurilor Liga 1.

Un fost jucător de la Dinamo a pierdut procesul în care își cerea banii

În tot acest carusel de evenimente negative, Dinamo mai are parte și de câte o veste bună. Iar una dintre acestea este că fostul jucător Cătălin Itu a pierdut procesul prin care își cerea drepturile financiare.

ADVERTISEMENT

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a anunțat pe site-ul oficial al FRF că a respins ca neîntemeiată cererea fotbalistului prin care acesta revendica plata a 7.500 de euro, reprezentând restanțe salariale pe o lună și jumătate.

Itu, care a jucat la Dinamo sub formă de împrumut de la CFR Cluj în perioada septembrie – decembrie 2021, are dreptul să facă recurs la această hotărâre în termen de 5 zile. ”Mă gândesc, nu știu încă dacă voi ataca decizia la Comisia de Recurs”, a declarat jucătorul, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Itu, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la Dinamo imediat după ce ”câinilor le-a fost ridicată interdicția dictată de UEFA. El a jucat 15 meciuri, înainte să fie rechemat de Dan Petrescu la CFR Cluj. FANATIK a anunțat la acel moment că decizia ”Bursucului” a venit după ce mijlocașul Emmanuel Culio a cerut rezilierea contractului.

Campanie pentru noul logo al lui Dinamo

Dinamo este nevoită să-și schimbe sigla după ce Nicolae Badea le-a interzis să mai folosească actuala imagine. FANATIK a prezentat în exclusivitate actele prin care Badea a notificat clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare că nu mai are voie să folosească sigla și denumirea ”FC Dinamo” în scopuri comerciale.

ADVERTISEMENT

În acest condiții, a fost demarată o campanie prin care fanii au fost invitați să deseneze noul logo, propunerile fiind votate de comisii diferite formate din suporteri, foste legende, reprezentanţi DDB şi echipa de marketing a clubului.

Campania de ”creație” se va încheia pe 5 mai și, din informaţiile FANATIK, în primele două zile au fost trimise peste 400 de propuneri, unele moderne, altele ”haioase”, dar toate au fost atent studiate și comentate de suporteri.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat FANATIK, fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, sare în apărarea lui Nicolae Badea în războiul pentru siglă și consideră că altfel aceasta ar fi fost în posesia lui Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT