Sport

Veste bună pentru FCSB: preferatul lui Gigi Becali a revenit la antrenamente!

Unul dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali de la FCSB a revenit la antrenamente începând de luni, 15 ianuarie, după ce până acum nu s-a pregătit din cauza unei viroze.
15.01.2024 | 12:16
Veste buna pentru FCSB preferatul lui Gigi Becali a revenit la antrenamente
Unul dintre jucătorii preferați ai lui Gigi Becali de la FCSB a revenit la antrenamente începând de luni, 15 ianuarie, după ce până acum nu s-a pregătit din cauza unei viroze. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României se află în cantonament în Antalya înainte de începerea părții a doua din SuperLiga. În singurul amical jucat în aceată iarnă, liderul campionatului a învins LASK Linz, scor 3-1.

S-a întors la antrenamente preferatul lui Gigi Becali

Deși a mers cu echipa în Turcia, atacantul Alex Băluță nu s-a antrenat alături de coechipierii săi până acum din cauza unei viroze puternice. Preferatul lui Gigi Becali a stat izolat timp de 5 zile în hotel, a urmat un tratament și nici la masă nu a coborât pentru a nu-i infecta pe coechipieri.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul ajuns în vară la FCSB a trecut peste probleme și luni dimineață a efectuat primul antrenament alături de colegi în 2024, așa cum se poate vedea și din imaginile surprinse de FANATIK.

Băluță a intrat în programul normal al echipei lui Elias Charalambous, iar FANATIK a aflat că are șanse mari să fie titular în primul meci din SuperLiga, cel cu UTA Arad, din etapa a 22-a.

ADVERTISEMENT

FCSB este ultima echipă românească rămasă în Antalya. ”Roș-albaștrii” vor să profite cât mai mult de vremea bună din Turcia și se vor întoarce în țară abia duminică, 20 ianuarie, cu o zi înainte de meciul cu UTA.

Luis Phelipe, cel mai bun în amicalul cu LASK Linz

FCSB a învins fără prea mari probleme pe LASK Linz, scor 3-1, într-o partidă amicală disputată în Antalya, însă Luis Phelipe și Darius Olaru s-au resimțit. Brazilianul a acuzat dureri de spate, în timp ce căpitanul a ieșit ”șifonat” după un clinci cu un adversar.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK prezenți la meciul amical cu LASK Linz au remarcat faptul că nou venitul Luis Phelipe a fost cel mai bun jucător. A driblat foarte mult, a arătat viteză și determinare. Evoluția excelentă a fost încununată și cu un gol, în minutul 21, din pasa lui Darius Olaru.

Jocul bun al brazilianului Luis Phelipe a fost remarcat și de Florinel Coman, care speră ca noile achiziții să o ajute pe FCSB să câștige titlul în actualul sezon. ”Luis Phelipe a și marcat, ne bucurăm, Baba Alhassan a jucat și el foarte bune. Sunt două transferuri reușite, vor aduce plusul de care avem nevoie”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

Baba Alhassan a debutat în postură de căpitan, banderola a trecut apoi la Luis Phelipe şi, în cele din urmă a ajuns la Darius Olaru, căpitanul de drept. Un gest al ”roș-albaștrilor” pentru a le da încredere noilor veniți. De altfel, până în minutul 69, nu mai puțin de cinci jucători au purtat banderola.

  • 5 zile a lipsit Alex Băluță de la antrenamentele FCSB-ului
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „1 solist și sub 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad