Sport

Victor Becali, despre istoria „blatului” FCSB – Farul, Gigi vs nașul Hagi. „I-am tot spus și lui Ștucan, dar el suferă” Exclusiv

Victor Becali a acordat un interviu premium pentru FANATIK. Impresarul a vorbit și despre teoria „blatului” permanent în meciurile dintre FCSB și Farul, ex-Viitorul. Finul Gigi Becali contra nașul Gică Hagi.
16.05.2022 | 16:08
Victor Becali despre istoria blatului FCSB  Farul Gigi vs nasul Hagi Iam tot spus si lui Stucan dar el sufera Exclusiv
Victor Becali, despre istoria „blatului” FCSB - Farul, Gigi vs nașul Hagi. „I-am tot spus și lui Ștucan, dar el suferă” Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ratarea titlului de către FCSB, după 2-2 cu Voluntariul finului Pandele, l-a scos din minți pe nașul Gigi Becali. Acesta a făcut acuzații grave la adresa echipei ilfovene, care ar fi fost stimulată de campioana CFR Cluj pentru a o bloca pe FCSB.

Victor Becali despre meciurile dintre Gigi Becali și Gică Hagi: „Ni-cio-da-tă FCSB – Farul nu a fost blat! I-am tot spus lui Ștucan, dar el suferă de treaba asta!”

Gigi Becali a mers și mai departe cu tirada la adresa lui Pandele, dându-i exemplul său personal atunci când a fost vorba despre un meci cu echipa unuia din familie, cum a fost acest Voluntari – FCSB. Becali a vorbit despre ultra-mediatizatul caz FCSB – Viitorul 2-5, din mai 2013, când echipa nașului Hagi s-a salvat de la retrogradare (și) cu acele 3 puncte luate de pe terenul nașului Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Despre teoria „blatului” permanent dintre FCSB și Viitorul, actuală Farul, a vorbit pentru FANATIK și impresarul Victor Becali, vărul lui Gigi. Victor îi cunoaște pe toți cei implicați și e de părere că respectivele dueluri directe ar fi deasupra oricăror suspiciuni.

Ați stat mereu aproape de Florinel Coman. Mai credeți în el?

– A avut ghinioane, și nu neapărat din cauza lui. După acea accidentare, a venit alta și toate l-au ținut pe loc. Are deja 24 de ani, nu e bătrân, dar nu mai e ca la 22 de ani când întrebau toți de el. Și ghinioanele fac parte din viață, ce să-i faci? Recent a făcut un meci excelent contra Farului, a fost cel mai bun de pe teren. Tocmai împotriva lui Hagi! Asta e ironia sorții: Florinel a recunoscut că declarațiile lui Hagi i-au dat încredere și tocmai pe Hagi l-a bătut. Sigur că Hagi nu pierdea nici campionatul cu meciul ăsta, nici altceva…

ADVERTISEMENT

Apropo de acest detaliu… Credeți că Farul – FCSB a fost vreodată blat? La cum îi știți și pe Hagi, și pe Gigi, și pe Costin Ștucan care-l mitraliază mereu pe Hagi…

– Ni-cio-da-tă! Eu i-am spus mereu și lui Ștucan, el suferă de treaba asta! Dar nu o să-i pot scoate din cap vreodată chestia cu pariurile. Eu nu susțin că nu există pariuri, dar nu pot fi implicați niciodată Gigi Becali, Rotaru, Hagi, oameni de acest nivel! Primii doi au bani foarte mulți și nu au nevoie de așa ceva, iar Hagi a fost setat toată viața lui doar să câștige! Trăiește doar să fie numărul 1. Ăsta e Hagi!

ADVERTISEMENT

„Am avut recent o discuție cu Reghecampf! Avem o relație nu bună, ci foarte bună”

Nici măcar acel FCSB – Viitorul 2-5 din Ghencea, când s-a salvat Hagi de la retrogradare, nu v-a mirosit urât?

– Nici vorbă! Cine vrea poate să se uite la golurile din acel meci. Imparabile!

Reghecampf, antrenor la FCSB… Cu unele declarații interpretabile la final…

– Da, Reghe antrenor, dar el dăduse vacanță la echipă pentru că era campion matematic. De-aia le-a dat vacanță jucătorilor, nu pentru că avea meci cu Hagi!

ADVERTISEMENT

A semnat Reghecampf cu Becali Sport?

– A fost o discuție recentă, ne cunoaștem de atâta timp. Îl știu pe Reghe de când a venit prima oară în București de la Târgoviște. Am avut tot timpul o relație nu bună, ci foarte bună. Omul își face excelent meseria lui, eu mi-o fac pe a mea.

Interviul integral de 8 pagini cu Victor Becali îl puteți găsi în numărul din luna mai a revistei premium FANATIK. Impresarul face dezvăluiri tulburătoare despre viața în închisoare, dar și despre cele mai tari transferuri ale firmei Becali Sport.

  • 3 victorii FCSB și o victorie Farul, toate la zero, s-au înregistrat în actualul sezon în duelurile directe dintre Gigi Becali și Gică Hagi
  • 3 goluri a marcat căpitanul FCSB, Florin Tănase, la ultimul meci cu Farul. Golgeterul Ligii 1 a fost transferat de Becali tocmai de la nașul Hagi în august 2016 pentru 1,5 milioane de euro

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT