Sport

A apărut revista Fanatik! 40 de pagini speciale, dedicate Jocurilor Olimpice. Plus poster cu programul Ligii 1

Revista FANATIK este acum pe piață! 40 de pagini speciale, dedicate Jocurilor Olimpice, doar în numărul 724 al revistei FANATIK, pe care-l găsiți acum la toate punctele de difuzare a presei.
23.07.2021 | 16:33
A aparut revista Fanatik 40 de pagini speciale dedicate Jocurilor Olimpice Plus poster cu programul Ligii 1
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit. Numărul 724 al revistei FANATIK este acum pe piață și poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei din întreaga țară. Vă oferim 40 de pagini speciale, dedicate Jocurilor Olimpice, cea mai nobilă competiție sportivă, și vă invităm să citiți poveștile de legendă ale românilor care au scris istorie.

În plus, numai împreună cu numărul 724 al revistei FANATIK, veți primi și un SUPER-POSTER cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1. Totul la un preț incredibil: revistă de 40 de pagini + poster la doar 10 lei! Nu-i așa că merită? Hai, fuguța la chioșcurile de ziare, și cumpărați noul număr al revistei FANATIK!

ADVERTISEMENT

40 de pagini speciale dedicate Jocurilor Olimpice + Poster cu programul Ligii 1: totul în numărul 724 al revistei FANATIK

Numărul 724 al revistei FANATIK, unul cu adevărat excepțional, de 40 de pagini, se găsește acum acum la toate punctele de difuzare a presei din întreaga țară și vă oferă interviuri exclusive și povești emoționante cu mari campioni ai României care au făcut performanţă la Jocurile Olimpice, dar şi cu sportivi care speră să scrie o filă de istorie la Tokyo. În plus, veți primi și un SUPER-POSTER cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1.

Elisabeta Lipă este cea mai medaliată canotoarea din istoria Jocurilor Olimpice, având 8 medalii cucerite, dintre care 5 de aur, la o distanță de 20 de ani dintre prima și ultima. A participat la 6 ediții ale JO, putea fi și a șaptea, dar a renunțat dintr-un motiv incredibil, pe care vă invităm să-l descoperiți în numărul 724 al revistei FANATIK. Acum la toate chioșcurile de ziare: 40 de pagini + Poster cu programul Ligii 1, la doar 10 lei!

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci, gimnasta perfectă! Citiți în numărul 724 al revistei FANATIK povestea fabuloasă a primului „10” ce a uluit lumea gimnasticii, dar și un interviu exclusiv cu marea noastră campioană, primul acordat presei scrise din România după 10 ani.

Cristian Gațu s-a retras cu un gust amar din naționala de handbal masculin a României după Olimpiada de la Montreal 1976, acolo unde am obținut doar medalia de argint. Cumpărați acum numărul 724 al revistei FANATIK, pe care îl găsiți la toate punctele de difuzare a presei, și citiți dezvăluiri incendiare despre cum au fost sabotați „tricolorii” în finala olimpică jucată împotriva URSS.

ADVERTISEMENT

Ce mai puteți citi în numărul 724 al revistei FANATIK

Medaliat cu aur la Sydney 2000, Mihai Covaliu este acum președintele COSR și își pune speranțe mari în participarea sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Aflați din interviul acordat FANATIK totul despre o carieră de excepție cu sabia în mână, despre obiectivele delegației „tricolore” în Japonia, dar și cu câte medalii și-a propus să se întoarcă acasă. Acum la toate chioșcurile de ziare: revista FANATIK de 40 de pagini + Poster cu programul Ligii 1, la doar 10 lei!

Ana Maria Popescu este una dintre speranțele delegației României la Tokyo, dar și o sportivă care a scris istorie la edițiile precedente ale Jocurilor Olimpice. Aflați din numărul 724 al revistei FANATIK povestea emoționantă a medaliei de aur cucerită în urmă cu 5 ani la Rio, dar și greutățile prin care a trecut până să ajungă în vârf.

ADVERTISEMENT

Numărul 724 al revistei FANATIK se găsește acum la toate punctele de difuzare a presei și vă oferă un interviu excepțional cu atleta Constantina Diță, care la 38 de ani a adus la Beijing 2008 prima medalie de aur din istoria României la maraton. Acum la toate chioșcurile de ziare: revista FANATIK de 40 de pagini + Poster cu programul Ligii 1, la doar 10 lei!

ADVERTISEMENT

Are 21 și este marea speranță a boxului românesc pentru o medalie la JO Tokyo 2020. Citiți acum doar în numărul 724 al revistei FANATIK incredibila poveste a lui Cosmin Gîrleanu, cum s-a apucat de box și cum s-a calificat la Olimpiadă doar cu câteva ore înainte de a intra în lockdown-ul planetar.

Și, ATENȚIE, acestea sunt numai câteva dintre subiectele pe care le poți citi paginile numărului 724 al revistei FANATIK! Acum la toate chioșcurile de ziare: 40 de pagini + Poster cu programul Ligii 1, la doar 10 lei!

Un bărbat din Timiș a avut un șoc la întoarcerea în țară. Crezuse...
Un bărbat din Timiș a avut un șoc la întoarcerea în țară. Crezuse că a închiriat casa unei familii cu doi copii
Misiune imposibilă: traseul FCSB-ului către grupele Conference League
Misiune imposibilă: traseul FCSB-ului către grupele Conference League
Staţiunea din România care ar putea revedea gloria de odinioară. Cândva
Staţiunea din România care ar putea revedea gloria de odinioară. Cândva "perlă a Europei", acum mai trăieşte doar din amintiri
Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club...
Tânăra care i-ar putea deveni noră lui Cristi Borcea, apariţie spectaculoasă într-un club de fiţe. A întors toate privirile!
Pericolul mortal care s-ar ascunde sub capota de la Dacia. Revoltă în masă...
Pericolul mortal care s-ar ascunde sub capota de la Dacia. Revoltă în masă a șoferilor după descoperirea făcută
Tragedie în lumea filmului. A murit actrița din „Wild 'N Out”. Avea doar...
Tragedie în lumea filmului. A murit actrița din „Wild 'N Out”. Avea doar 32 de ani. Foto
Moscova retrage din trupele aflate pe teritoriul Ucrainei. Putin își aruncă soldații într-o...
Moscova retrage din trupele aflate pe teritoriul Ucrainei. Putin își aruncă soldații într-o nouă luptă
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii...
VIDEO. Viktor Orban a vrut să-i pupe mâna Maiei Sandu. Reacția președintei Republicii Moldova
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual...
Ioana Tufaru se plânge de ani buni de lipsa banilor. Merge, însă, anual la mare. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit cât cheltuie
Doliu imens în muzica populară! S-a stins unul din marii interpreți ♧ Odihna...
Doliu imens în muzica populară! S-a stins unul din marii interpreți ♧ Odihna vesnica!
Tragedie URIAȘĂ! Una dintre cele mai în vogă actrițe ale lumii a murit...
Tragedie URIAȘĂ! Una dintre cele mai în vogă actrițe ale lumii a murit subit, la doar 32 de ani
Îi pun CĂTUȘELE lui PUTIN! Anunț SOC venit chiar ACUM
Îi pun CĂTUȘELE lui PUTIN! Anunț SOC venit chiar ACUM
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!
Sexy Leana Ceaușescu. Imagini nemaivăzute cu Elena Ceaușescu în ipostaze sexy!