Sport

Adrian Mutu, amintiri despre cum a ”răpus” Bosnia în Giulești: ”Viața bate filmul”

Naționala României întâlnește Bosnia-Herțegovina în ultimul meci din Liga Națiunilor și cu această ocazie Adrian Mutu și-a amintit de victoria cu 3-0 din 2011.
26.09.2022 | 19:37
Adrian Mutu amintiri despre cum a rapus Bosnia in Giulesti Viata bate filmul
Naționala României întâlnește Bosnia-Herțegovina în ultimul meci din Liga Națiunilor și cu această ocazie Adrian Mutu și-a amintit de victoria cu 3-0 din 2011
ADVERTISEMENT

La duelul de acum 11 ani, care a avut loc tot pe Giulești, ”Briliantul” a deschis scorul și a ratat un penalty în minutele de prelungire. Celelalte goluri ale ”tricolorilor” au fost reușite de Ciprian Marica.

Amintiri plăcute pentru Adrian Mutu de la duelurile cu Bosnia

Cu câteva ore înaintea partidei România – Bosnia-Herțegovina, care poate aduce evitarea retrogradării ”tricolorilor” în Divizia C a Ligii Națiunilor, Adrian Mutu și-a amintit de victoria în fața bosniacilor din 2011 în care a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

ADVERTISEMENT

”Acum 11 ani, pe Giulești, România câștiga cu 3-0 împotriva Bosniei, atunci, Cristian Săpunaru și eu, autorul primului gol, eram titulari pentru echipa naţională, acum, eu sunt antrenorul giuleștenilor și Cristi, căpitanul nostru! Viaţa bate filmul”, a scris Mutu, pe contul său de Instagram.

Adrian Mutu amintiri Bosnia

”Tricolorii” vor întâlni Bosnia-Herțegovina în ultima partidă din Liga Națiunilor și speră să evite retrogradarea, dar se află și la mâna rezultatului din cealaltă întâlnire, deoarece Finlanda nu trebuie să câștige în Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce prima reprezentativă a terminat la egalitate, scor 1-1, întâlnirea cu Finlanda de la Helsinki, Adrian Mutu s-a plasat de partea selecționerului Edi Iordănescu și a cerut ca acesta să rămână pentru că este nevoie de continuitate.

Edi Iordănescu rămâne și pentru preliminariile Euro 2024

În schimb, Basarab Panduru a atacat Federația Română de Fotbal pentru felul în care au gestionat aducerea unui selecționer la echipa națională și l-a contestat și pe Edi Iordănescu după duelul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Nici impresarul Giovanni Becali nu s-a sfiit să vorbească despre plecarea lui Iordănescu jr. de pe banca ”tricolorilor” și chiar a avansat numele unui selecționer străin. Este vorba de Pedro Martins, demis recent de la Olympiakos Pireu.

Edi Iordănescu are un bilanț de coșmar pe banca României, o singură victorie în șapte meciuri, dar FRF a luat decizia de a merge pe mâna acestuia și mai departe, mai exact în preliminariile pentru Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Reacția oficialilor de la Casa Fotbalului este în ton cu ceea ce solicită și jucătorii pe care Edi Iordănescu a mizat la Helsinki, dar și a multor voci importante din fotbalul românesc care consideră că se vede o creștere în joc la echipa națională.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,34 este cota pentru ”total goluri oaspeți: sub 1,5” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: