Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dănuț Lupu, sărbătorit în direct de Horia Ivanovici și Ioana Cosma la Fanatik SuperLiga. Ce tort special a primit fostul mare internațional. Video Exclusiv

Moderatorul Horia Ivanovici și Ioana Cosma, noua achiziție de la FANATIK SUPERLIGA, l-au sărbătorit pe Dănuț Lupu chiar în platoul emisiunii.
28.02.2023 | 18:30
Danut Lupu sarbatorit in direct de Horia Ivanovici si Ioana Cosma la Fanatik SuperLiga Ce tort special a primit fostul mare international Video Exclusiv
Moderatorul Horia Ivanovici și Ioana Cosma, noua achiziție de la FANATIK SUPERLIGA, l-au sărbătorit pe Dănuț Lupu chiar în platoul emisiunii. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional român a împlinit cu doar o zi în urmă vârsta de 56 de ani și a fost plăcut surprins de faptul că nu a fost uitată aniversarea sa, iar cei prezenți în studio i-au cântat ”La mulți Ani!”

Dănuț Lupu, sărbătorit în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA

În finalul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în platou și-a făcut apariția și Ioana Cosma, cea care va realiza emisiunea în zilele de miercuri și joi, care a ținut să-l sărbătorească pe Dănuț Lupu și i-a adus un tort cu numărul 11.

ADVERTISEMENT

”Vă mulțumesc frumos. Te felicit că ai adus-o pe Ioana la Fanatik”, a declarat vizibil emoționat emoționat Lupu, iar Horia Ivanovici a ținut să explice motivul pentru care s-a decis ca lumânările de pe tort să formeze numărul 11.

”Ți-am pus numărul 11 să nu se supere Hagi. Dacă îi puneam 10 îți dai seama ce iureș ieșea. Dar tu la națională ai jucat cu 11. Îi dăm lui Hagi ce este al lui. El a jucat cu 10, tu ai jucat cu 11. Regi și regi. La mulți ani, Dane!”, a spus Horia Ivanovici, glumind pe seama vâlvei create în jurul afirmației făcute de Lupu care nu îl consideră pe Gică Hagi regele fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Cristi Coste a ținut să remarce faptul că cei de la clubul Dinamo nu i-au făcut o asemenea petrecere la aniversarea a 56 de ani, așa cum a avut parte la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu a prins din zbor gluma și a răspuns extrem de diplomat: ”Noi suntem un club departamental. Suntem mai amărâți. Este prima dată când sunt sărbătorit în direct, bine eu nu prea sunt chemat pe la emisiuni”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dragomir i-a dat dreptate lui Lupu în scandalul cu Hagi

După declarațiile incendiare ale lui Dănuț Lupu la adresa lui Gică Hagi făcute la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, actualul manager de la Farul Constanța i-a oferit un răspuns neașteptat cu un videoclip în care marca trei goluri într-un singur meci pentru Real Madrid.

În apărarea lui Hagi a sărit cumnatul și cel mai bun prieten al său, Gică Popescu, acesta considerând că nu vede rostul afirmațiilor făcute de Lupu și amintind faptul că între jucătorii ”Generației de Aur” a existat întotdeauna respect.

ADVERTISEMENT

În schimb, în cadrul emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir i-a dat dreptate lui Dănuț Lupu, fiind de părere că Nicolae Dobrin a fost mai valoros decât Gică Hagi și a depănat câteva amintiri cu ”Gâscanul”.

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: