Sport

Dennis Man, al treilea român la Galatasaray! „Terim m-a sunat să facem transferul. Ăștia sunt banii” Exclusiv

Dennis Man a ieșit din vederile lui Enzo Maresca, antrenorul Parmei și sunt șanse mari să schimbe echipa în iarnă. Giovanni Becali dezvăluie exclusiv pentru FANATIK că Fatih Terim i-a cerut transferul lui Dennis Man la Galatasaray Istanbul!
03.11.2021 | 09:59
Dennis Man al treilea roman la Galatasaray Terim ma sunat sa facem transferul Astia sunt banii Exclusiv
Dennis Man, al treilea român la Galatasaray?! „Terim m-a sunat să facem transferul. Ăștia sunt banii”
ADVERTISEMENT

Dennis Man nu a prins niciun minut în ultimele două meciuri ale Parmei, deși e apt fizic. A rămas doar pe bancă. Situația sa la formația emiliană pare să fi intrat pe o pantă descendentă, noul antrenor, Enzo Maresca, nefiind impresionat de fotbalistul român de 23 de ani.

Mai mult, s-a luat deja în discuție plecarea lui Man de la Parma în proxima fereastră de transferuri, cea de la începutul anului viitor. Poate fi un împrumut sau chiar o plecare definitivă.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali, omul care l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB la Parma în ianuarie 2021, aruncă bomba în FANATIK: Dennis Man de la Parma la Galatasaray! Ar putea fi al treilea român al trupei lui Fatih Terim, după transferurile din vară ale lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan!

Giovanni Becali, aproape de o nouă lovitură: Dennis Man de la Parma la Galatasaray. „Fatih Terim mi-a cerut să facem transferul!”

Parma a învins în ultimele două runde de Serie B, 2-1 la Cittadella și 1-0 cu Vicenza fără ca Dennis Man să bifeze vreun minut pentru formația patronată de americanul Kyle Krause. Mihăilă a intrat pe final de fiecare dată și pare să fi reintrat în grațiile antrenorului Enzo Maresca.

ADVERTISEMENT

Situația lui Man se complică pe zi ce trece. Se vorbește chiar de o plecare a acestuia de la Parma în mercato, fie sub formă de împrumut, fie definitiv. A doua variantă e mai dificil de realizat, pentru că bossul Parmei nu vrea să scadă din pretențiile de 11 milioane de euro.

Giovanni Becali dezvăluie că deja se ia în discuție transferul lui Dennis Man de la Parma la Galatasaray, dată fiind și situația românului la trupa din Italia. Plus că Becali este în relații foarte bune cu Kyle Krause și excelente cu Terim și Burak Elmas, bașkanul Galatei.

ADVERTISEMENT

Dacă Parma ar fi avut nevoie de bani, dacă nu ar fi avut patronul atât de bogat, Man poate era deja la Istanbul. El este o soluție incredibilă pentru Galatasaray. Man în dreapta și Moruțan în spatele vârfurilor ar fi ceva extraordinar pentru Fatih Terim.

Dennis Man este o soluție și în acest moment, mai ales dacă în iarnă Parma va ști unde e în clasament și ce șanse are să repromoveze în Serie A”, spune Giovanni Becali, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fatih Terim mi-a zis că îl dorește pe Man la Galatasaray. Pe el nu-l interesează unde e Parma, cum e Parma în clasament, el vrea jucătorul, îl vrea pe Man! Mi-a cerut să facem transferul!” – Giovanni Becali pentru FANATIK

Cum s-ar putea face transferul lui Dennis Man de la Parma la Galatasaray. „Definitiv sau împrumut cu opțiune obligatorie” Cât oferă turcii

Giovanni Becali este însă realist și consideră că vor fi negocieri destul de dure între părți pentru realizarea mutării. Asta și pentru că Galatasaray e dispusă să ofere 6-7 milioane de euro, o sumă mai mică decât pretențiile americanului Krause.

Lui Fatih Terim îi place Man foarte mult, asta vă spun clar. Galatasaray nu poate da însă mai mult de 6-7 milioane de euro pe Man, iar Parma cere 11 milioane, cu cât l-a luat de la Steaua.

Sunt doar vorbe acum, faptele contează până la urmă. Poate fi chiar și un transfer definitiv, poate fi un împrumut pe un an și jumătate cu opțiune obligatorie de cumpărare peste 3 ani sau un împrumut cu o sumă fixă… Sunt mai multe posibilități, vorbim și vedem unde ajungem”, declară Becali.

Ceea ce nu va fi o piedică în realizarea trecerii mijlocașului de 23 de ani din Italia în Superliga turcă este salariul lui Dennis Man.

Știu sigur că salariul lui Man nu ar fi o problemă pentru Galatasaray. O problemă ar fi doar suma de transfer, modul cum s-ar realiza mutarea de la Parma la Galatasaray”, mai spune cunoscutul impresar.

  • 1,2 milioane de euro este salariul anual al lui Man la Parma, cu care are contract până pe 30 iunie 2025

Antrenorul lui Dennis Man la Parma a vorbit despre viitorul românului: „Are două opțiuni”

Enzo Maresca, noul antrenor al Parmei după retrogradarea din vară în Serie B, a vorbit despre situația lui Dennis Man din punctul de vedere al tehnicianului. Maresca explică și de ce Man nu a prins niciun minut în ultimele două meciuri, ambele victorii, ale emilienilor.

Acum Man joacă mai puțin, dar, dacă va munci mai mult, va intra în următoarele meciuri. Dennis doar trebuie să dea mai mult în această săptămână și va juca”, spune Maresca, discipolul lui Guardiola, Enzo antrenând Manchester City U23 înainte de a semna cu Parma.

E clar că Man nu e fericit pentru că nu joacă din primul minut. Dar există mereu două opțiuni: ori îi demonstrezi antrenorului că are dreptate cu felul în care te comporți, ori îl pui în dificultate! Totul depinde de el, eu am luat niște decizii, iar alegerile mele mi-au dat dreptate pe teren. Dar asta nu înseamnă că voi lua mereu aceleași decizii” – Enzo Maresca, antrenor Parma

Giovanni Becali este cel care l-a transferat pe Dennis Man la Parma, provocând reacția furibundă a Anamariei Prodan

Giovanni Becali a fost cel care l-a transferat pe Dennis Man de la FCSB la Parma la finalul lunii ianuarie. Deși jucătorul arădean avea un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, Man a decis să semneze cu italienii consiliat de Giovanni Becali.

Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK la vremea respectivă toate culisele mutării lui Man la Parma, precizând clar care a fost rolul său în perfectarea transferului.

Eu, Giovani Becali, am discutat cu Parma în numele lui Dragoș Sârbu și ca să-l ajut pe Gigi. Nu m-a interesat cine-i face contractul lui Man și alte treburi care țin de jucător. Cei de la Parma m-au întrebat de Man, nu eu l-am propus pe Man la Parma!” – Giovanni Becali pentru FANATIK, pe 26 ianuarie 2021

Faptul că Man „a driblat-o” la transferul de la FCSB la Parma a generat reacția furibundă a agentului său. Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe jucător și-i cere daune de 350.000 de euro. O primă înfățișase în proces a fost zilele trecute, dar s-a amânat pentru ianuarie 2022.

  • 10 milioane de euro este cota actuală a lui Dennis Man, cu un milion mai puțin decât în primăvară

Cele mai tari 4 transferuri ale jucătorilor români în ultimul an poartă aceeași semnătură: Giovanni Becali!

Giovanni Becali a demonstrat în ultimul an că nu-i poate fi atacat CV-ul de impresarul numărul 1 din fotbalul românesc. A reușit cele mai tari 4 transferuri ale jucătorilor români, doi de la Craiova, doi de la FCSB. Doi la Parma, doi la Galatasaray!

În octombrie 2020, firma Becali Sport l-a dus pe Valentin Mihăilă de la Universitatea Craiova la Parma. A urmat mutarea de care amintem, a lui Man de la FCSB tot la formația italiană, la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

În această vară „loviturile” au pornit dinspre Liga 1 spre Galatasaray Istanbul. Mai întâi Alex Cicâldău de la Craiova la Galata în luna iulie, pentru ca în august Giovanni să nu rămână „dator” față de vărul Gigi, consiliind transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB la Istanbul. Dacă s-ar face și Dennis Man, am avea al treilea român la Galatasaray!

Cu aceste patru mutări din ultimele 12 luni, Giovanni Becali a adus în fotbalul românesc 35 de milioane de euro, așa cum reiese dintr-o recentă analiză FANATIK.

  • 1,1 milioane de euro pe sezon câștigă Alex Cicâldău la Galatasaray, cu care are contract până în vara lui 2026
  • 800.000 de euro este salariul anual al lui Olimpiu Moruțan la Istanbul, contract pe cinci sezoane
ADVERTISEMENT