Sport

Evenimentele zilei din sport, luni 3 ianuarie. Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până în vară. Manchester United, prima înfrângere în mandatul lui Ralf Rangnick

FANATIK vă prezintă într-un rezumat al zilei cele mai importante evenimente sportive de luni, 3 ianuarie. Gigi Becali a decis să-l păstreze pe Keşeru la FCSB. Manchester United a fost învinsă de Wolverhampton, scor 0-1.
03.01.2022 | 23:41
Evenimentele zilei din sport luni 3 ianuarie Claudiu Keseru ramane la FCSB pana in vara Manchester United prima infrangere in mandatul lui Ralf Rangnick
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis să-l ţină pe Claudiu Keşeru la FCSB până în vară, iar Manchester United a fost învinsă de Wolverhampton, scor 0-1. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante evenimente sportive ale zilei de luni, 3 ianuarie.

Claudiu Keşeru rămâne la FCSB până în vară

Gigi Becali a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Claudiu Keșeru va fi păstrat la FCSB până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat.

Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Manchester United, învinsă de Wolverhampton, 0-1

Manchester United a fost învinsă de Wolverhampton, 0-1, în etapa a 21-a din Premier League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Joao Moutinho, în minutul 82.

Marko Dugandzic semnează cu CFR Cluj

Marko Dugandzic este aproape de a se transfera la CFR Cluj. Fostul atacant al lui FC Botoșani pleca în toamna anului 2020 în Rusia, la Sochi, așa cum dezvăluia în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

Alex Mateiu a fost diagnosticat cu COVID-19

Potrivit ProSport, Alexandru Mateiu, mijlocașul Universității Craiova, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, după vacanța de Revelion petrecută împreună cu soția în Dubai, la Burj Khalifa.

Mesajul emoționant al Simonei Halep după revederea cu Darren Cahill

Simona Halep (20 WTA) anunța pe rețelele de socializare, pe 21 septembrie, că s-a despărțit de antrenorul australian Darren Cahill. Informația a surprins, iar la momentul respectiv sportiva nu a dat prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au reîntâlnit la Melbourne, acolo unde Simona Halep va juca trei turnee la început de sezon. „Acest om m-a învățat cum să fiu persoana care sunt astăzi.

Am atins cele mai înalte culmi în tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine. Cei mai buni 5 ani, mă bucur atât de mult că te-am văzut azi, D!”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Novak Djokovic ar putea evolua la un singur Grand Slam în 2022

Novak Djokovic este un aspru contestatar al obligativității vaccinării împotriva COVID-19. Până în acest moment, nu se știe dacă faimosul tenismen s-a vaccinat, deoarece nu a dorit să dezvăluie acest detaliu.

În cazul în care nu este vaccinat, Djokovic ar putea întâmpina probleme profesionale, deoarece majoritatea turneelor de tenis prevăd ca participanții să fie vaccinați împotriva COVID-19.

Inclusiv Riccardo Piatti, fostul antrenor al lui Djokovic, atrage atenția la faptul că faimosul tenismen ar putea participa la un singur turneu de Grand Slam, în acest an, la Roland Garros.

ADVERTISEMENT