Sport

Florin Tănase, previziuni sumbre care îl vor înfuria pe Gigi Becali: ”FCSB nu se mai poate gândi la titlu”

FCSB a avut un start de sezon dezastruos în SuperLiga, iar Florin Tănase este de părere că pentru formația lui Gigi Becali șansele la titlu sunt infime.
19.09.2022 | 10:31
Florin Tanase previziuni sumbre care il vor infuria pe Gigi Becali FCSB nu se mai poate gandi la titlu
FCSB a avut un start de sezon dezastruos în SuperLiga, iar Florin Tănase este de părere că pentru formația lui Gigi Becali șansele la titlu sunt infime. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au o singură victorie în campionat după 9 partide disputate (trupa antrenată de Nicolae Dică mai are de disputat restanțele cu FC Botoșani și CFR Cluj), se află pe un neverosimil loc 13, iar acest lucru l-a înfuriat pe patron.

Fost jucător la FCSB, Florin Tănase îi dă o veste proastă lui Gigi Becali

Chiar dacă i-a ordonat lui Nicolae Dică să mizeze de acum înainte mai mult pe întrecerea internă, Gigi Becali a primit o veste teribilă din partea fostului căpitan Florin Tănase. Acesta nu crede că vicecampioana României se mai poate bate la titlu în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Sunt perioade și perioade la cluburi, nu traversează o perioadă atât de bună, dar sunt convins că își vor reveni. M-am uitat la meciuri, nu știu dacă arată mai rău fără mine. Mă bucur că s-au calificat în grupă europeană după atâția ani.

Acum trebuie să se axeze pe campionat, au pierdut multe puncte. Realist vorbind, nu se mai pot gândi la titlu, este diferență mare. Dacă vor începe să lege victoriile, pot spera. Cu ajutorul spectatorilor Peluzei Nord, cu siguranță pot reveni”, a declarat Tănase.

ADVERTISEMENT

Transferat în această vară la Al Jazira, Florin Tănase a revenit în țară deoarece campionatele interne vor lua o pauză pentru meciurile naționalelor. El a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru partidele cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina din Liga Națiunilor.

Rusu și Dulca, primele victime ale lui Becali

Bucuria calificării în grupele unei cupe europene după o pauză îndelungată este pusă în umbră de seria neagră pe care FCSB o are în SuperLiga. Rezultatele negative din campionat au continuat și în ultima etapă, când „roș-albaștrii” au pierdut derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova, eșec care i-a țintuit pe locul 14 în clasament.

ADVERTISEMENT

Una dintre cauzele pentru care vicecampioana României a început așa modest campionatul este și forma slabă prin care trece vedeta Octavian Popescu. Fără gol marcat în acest sezon, mijlocașul a dezamăgit constant și Gigi Becali l-a scos de la inimă.

Tocmai acest parcurs inconstant din SuperLiga l-a făcut pe finanțatorul ”roș-albaștrilor” să anunțe despărțirea de atacantul Bogdan Rusu și mijlocașul Marco Dulca, doi jucători transferați chiar în această vară.

ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit oficial de Vadim Rața, un alt fotbalist trecut pe la FCSB în această vară, Gigi Becali l-a adus pe Boban Nikolov, liber de contract după despărțirea de Sheriff Tiraspol. Internaționalul nord-macedonean va avea un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT