Sport

Întoarcerea la calitate: noul Fanatik, prima revistă de sport din România pe hârtie lucioasă. 84 pagini de emoții, doar 5 lei!

Noua revistă Fanatik este gata! Prima revistă de sport din România pe hârtie lucioasă: 84 de pagini de emoții, la doar 5 lei!
11.10.2021 | 08:03
Intoarcerea la calitate noul Fanatik prima revista de sport din Romania pe hartie lucioasa 84 pagini de emotii doar 5 lei
Întoarcerea la calitate: a apărut noul Fanatik, prima revista de sport din România pe hârtie lucioasă. 84 de pagini de emoții, la doar 5 lei!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Premieră media! Prima revistă de sport din România pe hârtie lucioasă: 84 de pagini de emoții, la doar 5 lei!

Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, analize minuțioase, editoriale care „ard”, umor involuntar (sau nu…) în declarații de tot râsul, pasiunile vedetelor din sport dincolo de teren, „minuni” auto, nimic nu lipsește din noua revistă FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noua revistă FANATIK! Acum în toate punctele de difuzare a presei, 84 de pagini de lux la numai 5 lei!

Întoarcerea la calitate: a apărut noul FANATIK, prima revistă de sport din România pe hârtie lucioasă. 84 de pagini de emoții, la doar 5 lei!

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Noua revistă FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie glossy a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te poți delecta în noua revistă FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție.

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din noua revistă FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei la un preț numai 5 lei. Mai puțin decât o pâine… cu semințe! Și are, nu uita, 84 de pagini! Glossy!

ADVERTISEMENT

Surprize, surprize în noua revistă FANATIK

  • Povestea nefardată, reală, impresionată, cu amănunte inedite din viața noii puștoaice „de milioane”, la propriu și la figurat, din tenisul mare, Emma Răducanu. „Viața bate filmul” nu este doar o metaforă în ceea ce o privește pe Emma Răducanu. Cum a „erupt” englezoaica cu tată român, cum este dincolo de terenul de tenis, cine sunt persoanele cele mai dragi și importante pentru ea și de ce… n-o merităm pe noua „bilion dollar baby”, aflați numai din noua revistă FANATIK!

Emma Raducanu in revista Fanatik

  • Ați văzut vreodată cum arată casa din care a plecat necunoscutul Hagi Gheorghe ca să cucerească fotbalul cu mingea la picior și să devină „Regele” Gică Hagi? Știți cine aleargă acum cu mingea la picior în curtea copilăriei sale din satul Săcele? Nici nu vă puteți închipui… Citiți și priviți pozele inedite ale unui reportaj de suflet de la „locul faptei” numai în noua revistă FANATIK!
ADVERTISEMENT

casa lui Gica Hagi

  • TezAURUL din Moldova își dezvăluie originile în noua revistă FANATIK. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au adus singurul titlu olimpic pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară. FANATIK a fost la Avrămeni și la Vatra Moldoviței, locurile de naștere ale celor două campioane și-ți oferă poveștile din spatele poveștii lor de succes. Super-reportaj cu familiile, prietenii, emoțiile, bucuriile, secretele „de acasă” ale Ancuței și Simonei, numai în noua revistă FANATIK!

Ancuta Bodnar si Simona Radis in revista Fanatik

  • După 6 ani de așteptare, Bond… …James Bond revine pe marile ecrane. Cu un an întârziere din cauza războiului declanșat de coronavirusul SARS-CoV-2. „No Time To Die”, ultimul „James Bond” pentru Daniel Craig, aduce în acțiune noi mașini de lux. Noua revistă FANATIK îți prezintă Top 7 al celor mai scumpi și extravaganți bolizi ai celebrului „Agent 007”. Privești și… plângi, plângi și privești!

masinile lui James Bond in revista Fanatik

Editoriale de nota 10 într-o revistă de nota 10 care apare în data de 10 a fiecărei luni!

Sunt numai câteva din articolele pe care ți le oferă noua revistă FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale. Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunea zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu și Silviu Ghering, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în noua revistă FANATIK!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 5 lei. Cu alte… cuvinte, calitate, seriozitate, adevăr și emoții, multe emoții. La preț mai mic decât două călătorii cu metroul sau RATB-ul, mai mic decât două beri, mai mic decât un litru de benzină!

ATENȚIE! Noua revistă glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant